IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Az ,hogy mi mentén folyik a dolog lényegében tök mindegy.Vallás,etnikai,gazdasági ,és sorolhatnám.
    Az emberiség akkor fog békében élni egymással ha valamennyire kiegyenlítődnek az alant mondottak,és alapvetően megelégedéssel élnek az emberek .Akkor nem lesz kedvük ilyen időtöltésekhez.
    De gyanítom ez nem mostanában fog bekövetkezni,ergo ha mi nem is de a gyerekeink megint belecsöppennek egy jó kiadós csetepatéba.
    Fiam aranyos volt.
    Ő ugye nem volt katona és elmentek paintballozni.
    Azt mondta sose akarna elmenni harcolni ezek után.Kérdem miért,mi történt.
    Mondja,hogy annyira nagy volt a feszültség bennük,hogy egymásra is lőttek ha hirtelen megjelent egy csapattárs ,hiába volt rajta a megkülönböztető mellény.
    Milyen lehet egy igazi harcban kérdezte.
    Mondtam neki ,hogy egyrészt azért van a kiképzés (már ha az jó) és aztán hozzászokik az ember ha belepottyan a mélyvízbe ,de aztán nem akartam nagyon belefolyni ebbe,nem kell neki ezzel foglalkozni szerintem.