IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps><#pias><#vigyor2>
jóóóóóóóóóóól van sikerrrrrrrrült 😊 köszi mindenkinek<#worship>
Jobboldalt ennyi kell legyen a boldogsághoz:

HSFX history mod
EXPERT mod
Hackenkreutz Enabler
Perfect Map Textures
A JSGME ablakban így szerepel: "HSFX history mod". Semmi 7 meg 7.01 nincs, amit át kéne húzni.
A verziót a töltőkpernyőn írja.
nem😊
Az nekem egyszerűen üres, így Locale= .
Próbáld meg, ha kitörlöd a HU-t, hátha legalább elfelejt franciául. (Én megőrülnék<#ticking>)
Ugye nem megint ugyanoda installáltad?!
nNkem is ugyan ez volt, azóta már nem is próbálkozok vele! mindent feltettem amit kellett, szerintem legalábbis, viszont mikor inditom nekem is csak az alapjáték megy nem a HSFX. Valahol gondolom elbénázom, mindegy van más aztán azzal megyek!

Ezt csinálom már sokadszor. Nem működik. A jsgme ablak jön elő . Nincs benne a 7.01 és hiába húzom át jobbra a 7-et a játék alap 4.12.2-ként indul
HSFX_Client_Updater.exe : Ezt kell indítani az érvényesítéshez. A játék pedig az il2fb.exe-vel indul.

Croatianus :

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU
UseSmartAxis=0
JoyProfile=0

Általában mindegy, hogy kis, vagy nagybetűvel írod a "HU"-t, de valaki írta, hogy pl. neki csak a nagybetűvel működik, úgy hogy inkább naggyal írjad. Mondjuk a MOD-ok alatt sajna nem működik, csak a sima alapjátékoknál.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.03. 18:27:29
Hali. A hsfx7-nek 3 exeje van, mind a 3 kell? Én az elsőt raktam, azt látom is viszont aktiválni nem tudom és az updater sem működik. Minden újra rakva úgy ahogy írtátok
Ez a "Locale=x" melyik szekcióban van, illetve a conf.iniben van egyáltalán? Mert én ott nem találok semmilyen lokált.
köszi. most rakom újra, majd kiderül
A 7.0-át az elejétől raktam fel én is, eddig ez nekem sem ment. Segítsek valamit ?
Köszi, most már összejött minden, sőt feltoltam 7.03-ig. <#worship>
De hogy ezt a nyomi francia szöveget hogy fogom levenni róla, még nem tudom, pedig feltettem a magyar nyelvi fájlt és az ini-ben is be van írva a Locale=HU, még sem íródik felül, így meg alig tudok a menüben lépkedni. Írigyellek benneteket, az orosz legalább nekem még menne.

Megpróbálom még feltenni a Claymore" pack-ot, ami a Fókák listáját bővíti, aztán majd meglátjuk a továbbiakat.
csináltam én mindent, semmi nem használt. most az egészet újra rakom, aztán meglátjuk "akkor azzal nem kell foglalkozni, csak finish," nem volt finish opció
Neked is oroszul írja? Mert ha nem, akkor kíváncsi lennék, pontosan mit ír.
Ugyanis, ha azt írja, hogy a tied "newer", vagyis újabb, akkor azzal nem kell foglalkozni, csak finish, azt kész.
A fő kérdés, hogy találsz-e az Il2 mappádban utána ilyet: "HSFX_Client_Updater.exe"

(Makosannak is egyébként azt írja "nóvaja", miszerint "újabb, és neki is pont ezt válaszolták.)
Hecker007
Egy korábbi C++ fordítóval lett fordítva az autó updeter. Rakd fel azt és utána működni fog. Ez az amit írtam az előbb hogy korábbi vcredist kell hozzá. De ezek szerint még a 2010 se elég régi, nem tudom miért nem akar működni nálad ha minden fent van hozzá :/

Just hit ok and go ahead. The AutoUpdater is compiled with an earlier C++ library. It should still work after you install it. Ez mit jelent? A fordító egy kalap.......
semmi nem történt 😞
Hecker007
32 és 64 bites vcredistet felraktad? 32 bites, 64 bites
Ha ezután se jó akkor próbálj meg ezekből egy 2008-ast is felrakni.

ezen az oldalon Makosan problémája az enyém is. Én nem tudom meg oldani
Háh<#vigyor>

hrundibaksi
csak az IRSS pvp, oda csak a sok bolond ruszki miatt járok röhögni :--DDD

Az élet egy habostorta xd lol

L Viper
Ezt a Cirill betűs kínlódást untam meg én is.
Maradtam a DBW-nél. Az 1916 3.4 a DBW-re viszont nagyon tetszik. Jók az új pitek, meg sok jó hadjárat is van.
A képek magukért beszélnek 😊
Utoljára szerkesztette: L Viper, 2015.01.02. 22:51:35
A 4.12.2- vel a 7.00 még nem jó!
Ezért kell az updater.
Az updater, amit letöltesz, miután elindítod, akkor még csak telepíti magát.
Utána találsz az Il2 mappájában egy ilyet: "HSFX_Client_Updater.exe"
meg egy ilyet: "HSFX_Server_Updater.exe"
Elindítod az előbbit (a másik gondolom szerverhez kell<#buck>) és voálá.
Ja, előtte a JSGME-ben rakj vissza mindent balra!

Na, ezek a magyarosítások, meg egyéb nyelvi sz@rságok be tudnak kavarni.
Valamit valamikor én is szórakoztam vele, mert mintha lett volna valami mód, ami csak az orosszal működött,
úgyhogy nekem a magyar nevekbe kever bele cirill betűket, miközben angolul van.
De akkora pechet, hogy pont franciául legyen.... <#wilting>
Feltettem most én is a HSFX 7.0-át a 6.017 mellé, de nekem francia verzió jött be, pedig rátettem a magyarosítást, franc a csigazabálókba bele.

A 4.12.2-re tettem rá a 7-est, de induláskor azt írta ki, hogy 4.12.1 + HSFX 7.0. Miért lépett vissza egy patch-et az eredetivel ?
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.01.02. 22:12:05
Nekem ez van meg :

1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át bemásolni a főmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto Updater-t )
5. NGEN mappát bemásolni ( Így az orosz briefing átíródik. )

Az alap 6.0-ás HSFX-re csak a 6.0 Patch 1 kell és utána mehet a "HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17" nevezetű.
Ez teljes mértékben a legfrissebb és helyettesíti az Auto Updater-t.

A HSFX 6 esetében a 6.01 után az Auto Updater 6.017 -ig peccseli, de csak akkor működik, ha van a gépen
Microsoft Visual C++. Ezt ki is írja az updater, ha nem jó.
Ha Updater nélkül akarod a legfrissebre peccselni, akkor itt van legfelül ami kell.
Az alap 6.0-ás HSFX-re csak a 6.0 Patch 1 kell és utána mehet a "HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17" nevezetű.
Ez teljes mértékben a legfrissebb és helyettesíti az Auto Updater-t.
Ha egyszer fent van és a billentyűkiosztást is meg a hardvert is beállítottad,akkor csinálj egy mentést róla és legközelebb elég azt bemásolni a játék mappába, nem kell telepíteni újból. Ha kell tudok adni komplett telepítést, csak másolni kell.

HSFX 6.017 17 GB
DBW 56 GB
UP3RC4 16 GB
Nem olyan bonyolult az!

1., Telepítsd újra az Il2-őt bárhová csak ne "Program files"_ba. (célszerű játékoknak külön mappát csinálni "C"-n)

2., Telepítsd a HSFX 7-et ugyanide (márhogy az Il2 mappába).

3., Indítsd el az auto-updatert.

4., Indítsd a JSGME-t, aktiváld a HSFX-et meg még amit akarsz.

5., Indítsd az Il2-t és <#taps>

A LÉNYEG, HOGY BIZTONSÁG KEDVÉÉRT MINDET FUTTASD RENDSZERGAZDAKÉNT!
(Exére jobbklikk, "futtatás rendszergazdaként" kiválaszt)
Na, hogyhogy a kukában?
Annál azért még mindig többre érdemes ez a jó öreg szim!
Á mindegy már a kukában az egész, azért köszi.
És ha hiányolja, akkor miért nem telepíted: innen
Bár ezt általában automatikusan megteszi a windows, legalábbis ha "rendszergazdai jogosultságokkal" fut az adott program.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.01.02. 19:06:54
vcredist_x86 visual studio 2013 Ez micsoda? Amikor az updatert telepítené ezt hiányolja
Ó, hát az probléma tud lenni.

"Install over a new clean copy of IL-2 1946 updated to 4.12.

a. Make sure that you have all 3 parts of the hsfx 7.0 installer (10 files) in the same place on
your computer.
b. Point the installer at your il2 root folder and run the installer
c. Open jsgme.exe and enable HSFX history mod
d. Run game"

Ebből, ha valamit nem érteni, segítek.

Egyébként a probléma vsz. az, hogy win7-ben, ha egy mód van rá, nem telepítünk az alap "Program files"-mappákba, mert elkezd helyettünk okoskodni.
Ha már ott van, próbáld meg a jsgme-t rendszergazdaként futtatni, ez hátha megoldja.
Ha nem, akkor egészet újrainstall máshova.
nem értem az angolt. c x86 ubisoft il-2 1946
A 7-ben minden előző benne van.
Utána auto-updater, és akkor működik a hivatalos 4.12.2-es peccsel.
Elég nehéz kitalálni, hogy melyik egyértelmű instrukciót nem olvastad el és nem hajtottad végre.
Például, hova installáltad?
elég a hsfx7 vagy az előtte lévők is kellenek?
A modok, balról átrakom jobbra a jsgme-ben de nem lesz aktív
Mi nem működik?
Köszi. Ezt meg találtam. A 7-et felraktam, de nem működik. Valamit nem jól csinálok
HSFX
Ez a leg "kompaktabb" és, ha jól tudom, több szerver is használja.
Vannak még valami ultrapack-ok, meg DBW, de azokat én nem ismerem. Ahogy levettem, azokkal többet kell keccsölni, ráadásul nem működnek a legutóbbi hivatalos frissítéssel. Pedig abban rendesen feltuningolták az AI-kat.
Engem annyira nem hat meg a PVP ismeretlen emberekkel, jobb szeretem a coop játékmódokat, ahol számít a csapatmunka. 😊
buék. A jsgme progit, hogy kell használni? Meg kéne mod link is a 46-hoz. köszi üdv
ja ok
sajna a lobby-n már nincsennek annyian mint régen... csak estefele van 1-2 full real szerver dugig, veteránokkal, jó társaság
na meg ott van még a IRSS Dogfight is <#gonosz2><#violent>

Hola

Az a szerver amit én csinálok kettőnknek pl kampányt repülni v. duelelezni, vagy legtöbbször simán élményt repülni. 😊
És igen, il-2 1946 + UP3 + DBW.
üdv!
ez melyik szerver? meg melyik játék 😛

a régi il2 lobby-n?

üdv
Utoljára szerkesztette: owewewor, 2015.01.01. 23:48:20

ATI-val esetleg lehet gond. Nekem tökéletes vele, de rémlik mintha valamit kellett volna küzdeni az ini-fájlban.
Használati utasításban irkálták egyébként, valahol az elején van.