91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #82847 A talibánok milyen kiképzést kaptak?!
Amerika gyakorlatilag saját maga gyártja le az "ellenségeit".
Hussein és Bin Laden is szia ügynök volt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.18. 23:23:11 -
croatianus #82846 A kiképzésüket inkább nem forszírozom, mert még betalálják a topikot az "illetékesek". -
Valka78 #82845 Itt má varia van. Konkretizáljunk.
Az jó lesz kérdésnek, hogy swe, ger, rus ország le tudná-e őket nyomni, mindenféle időbeli korlátozás nélkül 1 vs.1-ben? -
croatianus #82844 Höhö... az iszlám állam is ami cuccban van. -
pontijonny #82843 Igaz :) de ezek a szegény turbános népek mindig kikapják ,hogy velük lehet példálózni:)
Mondjuk hamar megadták magukat szerencsétlenek,gondolom a tökük tele volt már mindennel.
Ezek max egymás közt tudnak jókat háborúzgatni.Bár akkor nagyon janik :)
Minap láttam valahol,hogy az Iraki katonák már tiszta ami cuccban ,teljes ami kiképzéssel mennek az Iszlám állam ellen.
-
Solt #82842 GTX780 -
pontijonny #82841 Pediglen innen indultunk ki.
Ha visszaolvasol asszem azt írtam,hogy tanúlva a múltból és mivel senkinek nem hisznek ,így olyan a hadseregük,hogy meg tudják védeni magukat egy esetleges agressziótól.
-
pontijonny #82840 Igaz. Akkor te baxtad el:)) -
Valka78 #82839 Fel lehetne úgy is tenni a kérdést, csak nem lenne rá egyértelmű válasz. -
#82838 milyen kártyád van? -
Solt #82837 NV driverrel nem lehet gond! LACAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :DD
-
#82836 Az iraki és afganisztáni helyzet nem hasonlítható egy esetleges orosz vs nato konfliktushoz. Amikor az amerikaiak háborúja nem abból áll, hogy járőrözgetnek amíg alájuk robbantják az IED-t, akkor elég hatékonyan el tudják végezni a melójukat. Iraki hadsereg ellen, Száddám Irakja ellen olyan gyorsan nyertek háborút, hogy le sem kellett állítani a tankokat. Az, hogy utána milyen feladatot szántak nekik, a kitűzött célok mennyire voltak irreálisak, az már inkább a politikusok döntése volt. Meg hogy minden jól mutasson a CNN-en is. De ha az amerikaiaknak ez katonailag kudarc szerinted, akkor mitől lesz az irakiaknak nyereség? Mit nyertek meg az irakiak? Hány amerikai katona és civil halt meg? És hány százezer Afgán és Iraki? Az lenne nyereség, hogy az amerikaiak kivonultak? Nagy cucc, így ugyanott tartanak mint mielőtt bevonultak, csak épp 10 évig háborúztak a küszöbük előtt. Elég nehéz ezt akármilyen szinten Iraki vagy Afgán győzelemnek felfogni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.18. 22:51:02 -
pontijonny #82835 Ott a gépeddel van valami,vagy a driverrel,vagy valamit jóóóóóóóóóóóóóóóól elkutyultál a sok állítgatás meg tuning meg teszt közben:) -
sakkay #82834 Ja, az akkor más -
pontijonny #82833 A lengyelek is felkészültek és ha ismered őket akkor tudhatnád,hogy lelkesedésből sincs hiány ,főleg ha a hazájukról van szó.Ráadásul kibaszott jó katonák.
No de én be is fejeztem:) inkább iszom abból baj nem történhet.
-
Valka78 #82832 Már okosra ittam magam, bocs.... -
sakkay #82831 Nem volt meg fél óra
A kérdést pedig így érdemes feltenni.az általad említett országok meg tudnák e kezdeni ellene a háborút? És ha igen, mire mennének, meddig jutnának vele.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.18. 22:44:33 -
Solt #82830 No úgy látszik megvan mi a gond... Pseudo módban semmi gond, de, ha visszarakom Full screen ON-ra, akkor kifagy... -
Valka78 #82829 Igen, hát azért az se egy ilyen egyszerű dolog. A finnek felkészültek voltak és lelkesek, az oroszok meg kb. úgy viselkedtek mint valami csürhe. Nagyjából, mert azok is voltak. Fél háború ráment mire összekapták magukat. Addigra meg a führernek mentek el otthonról.
Megvédeni, de meddig? -
pontijonny #82828 Na megint tévedésben vagy. Nem azt mondtam,hogy elver bárkit is,hanem,hogy meg tudja magát védeni.Az különbség.!!!
Lévén mint mondtam olyan károkat tudnának okozni egy agresszórnak,hogy nem érné meg senkinek beléjük kötni.
Lásd OROSZ -Finn háború. Pedig az oroszoknál ugye nem számított az emberélet de csak kiegyeztek a végén mert már a nagybajuszos is érezte,hogy ez így ciki egy kicsit. -
Valka78 #82827 Hallgatok Nógrádit, bírom a faszit.
Egy: Afganisztán ellen nem lehet háborúzni. Ezt már a ruszkik is megmondták. Mert efektíve nem is létezik. Ki tudja minek mentek oda igazából.
Másodszor: Irakot szana-széjjel verték, az hogy hivatalosan mi volt a céljuk, a kutyát nem érdekli úgyis csak hazudoznak össze-vissza.
És három: Aki szerint Lengyelország el tudná verni a svédeket, az oroszokat, vagy a németeket, az tegye föl a kezét és népszavazással zárjuk má le ezt a hülye vitát.
-
pontijonny #82826 -
Solt #82825 - minden :(
- sweet fx és társai nincs
- grafika alapon, NV driver szintén
A többire ránézek és jelentkezem... ez az 59Hz gyanús...
Köszi.. -
pontijonny #82824 jaja. A lengyel srácok tényleg jók ahogy hallom cimbimtől.
Amúgy valamelyik játékban is ami lövöldözős is benne vannak:))) Nem véletlen:) -
pontijonny #82823 Ott tévedsz ,hogy a technikát helyezed előtérbe.A háborúkat emberek vívják emberek ellen. Az lényegtelen mi van a kezükben ,kard,íj,puska atom.
Emberek sokasága hal meg minden konfliktusban vélt vagy valós sérelmeik miatt,persze aztán minél jobban kiszélesedik egy konfliktus annál több lesz az egyéni sérelem. Amíg nem lesz olyan,hogy az emberek beintenek ha harcba hívják őket addig megy a gyilok ,ahogy ősidők óta is történik.
És sosincs győztes ,max ideig óráig úgy érzik,az igazi győztesei minden ilyennek meg bőven távol tartják magukat minden veszélytől.
És mindennek megvan az ellenszere mint láthatjuk.Modern harceszközök itt. Gerillaharc ott. Ha mindkét félnek megvan ugyanaz akkor aztán az utolsó emberig. És tényleg mindegy mennyire is fejlett a technika ,mert mással lehet kompenzálni.Mondjuk sok sok magát robbantgató arccal.
Egész országokat nem lehet kiirtani,hogy ne legyen még véletlenül se ellenség. Vagy ha igen akkor minek a hadsereg? Atomot nekik oszt meg van oldva. -
sakkay #82822 Tényleg nem bántásból. De hallgatsz te néha mondjuk Nógrádit, vagy olvastál Keegant? Már csak azért kérdezem mert nem nagyon vágod ezt az utolsó két elveszített háborút, meg olyan furán nézed a dolgokat. . Az említett két úriember amúgy-szerintem legjobb magyar bizt pol. elemző, a másik pedig a világ egyik legjobb történésze,ő nemrég halt meg. Az érveid kicsit blikkesek. Szerinted kik adják az angolokon kívüli legjobb speciális egységet Európából? Nem nagyon akarok belemenni a kategóriákba(mert amúgy van egy négyfokozatú), de annyit elmondok, hogy a legmagasabba sorolt egység csak az angol SAS, és a lengyel GROM. Az, hogy erről nem nagyon tudnak, na ugye nincsen vele tele az internet.
A két elveszített háború pedig a 2. iraki, és az Afgán talibán által kormányzott Afganisztán ellen indított. Mindkét esetben lefektették mi a cél, és mindkét esetben10 év!!!után sincsenek még a közelében sem. Sőt. Csak kivonulás van, meg komoly arcvesztés, ja és reklám, hogy minden faxa, de látom páran elhiszik. Komolyan, nincs olyan ellemző szakértő, aki nem azt mondja amit én leírtam. De inkább nézz utána. Ne is írj rá inkább semmit, amíg nem teszel bele legalább fél órát. Ja és nem akartam kioktató lenni(tényleg) , csak fáradt vagyok többet írni. -
Valka78 #82821 Jó, hát nem mihozzánk kell őket hasonlítani.... vagy Albániához.
Arról volt szó, hogy kb a 4. legjobb haderő ott van Európában. És hogy 1vs.1-ben (elképzelt szituáció) kivel tudná felvenni sikeresen a harcot.
Hát velünk biztos nem , mer itt nem nagyon van kivel. Csak a sok hülye nagypofájú celebnek a kiiktatása igényelne komoly erőforrásokat.
Nem voltam katona. -
#82820 Biztos nem sok, hogy olyan technologiájuk van és hozzá iparuk amivel saját tankot és repülöt tud gyártani.
Nálunk még ruházati anyagot sem tud gyártani -
Valka78 #82819 Meg egy rakás bicskagyártó kisiparos, ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni! -
pontijonny #82818 Voltál katona? -
pontijonny #82817 Puskát? Mármint vadászfegyvert? :) ja van a keserű féle gumilövedékes is:) -
pontijonny #82816 Rosszul tudod.
Pont a Lengyeleknek van komolyabb iparuk amit nem adtak fel.És pont a nehézipar ami a fegyverkészítés lényege az ami elég jó lábon áll náluk.
Hajógyárak ugyi pl. Acélipar..
Ellentétben nekünk milyen iparunk is van?
Ja tudom.Autógyár összeszerelő iparunk az van:) Na jó ez csak úgy kijött a számon :)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 21:56:07 -
Valka78 #82815 Nem, az tényleg nem sok.... Mi is gyártunk puskákat.... -
pontijonny #82814 Azt kell belátni,hogy mint egyén az ember nem létezik ,legalábbis bizonyos csoportok,vezetői körök akik a világ azaz a föld sorsát befolyásolják számára nem.
Érdektelen a személy mint olyan.Azt ,hogy magunk máshogy gondoljuk és azt hisszük van befolyásunk bármire is szerintem önmagunk becsapása.Persze jelentéktelen dolgokra van de az lófax.
Ha azt mondják menj ölni menni fogsz,ha azt mondják menj dolgozni menni fogsz ,ha azt mondják csúnyák a zsidók akkor te is azt fogod mondani,ha azt mondják ,hogy az ég piros akkor előbb utóbb pirosnak is fogod látni.
Egyféleképpen lehet kivonni magát valamelyest az egyénnek,ha mint valami Robiin hood elbujdokol egy "erdőbe" és törvényen kívül helyezi magát,és le se xarja az egészet.
De mint mondtam lehet ez a normális mert ilyen a létformánk,végül is nem nagyon vagyunk mások mint egy hangyaboly.
-
croatianus #82813 A forgatókönyvet már játszák is. És leginkább "válságövezetek" létrehozásáról szól: Irak, Afganisztán, Szíria, "arab tavasz", maidan... és szerintem mi sem ússzuk meg. -
#82812 - csak ez az egy küldi fagy ki, vagy bárhol kifagy ennyi idő után?
- ha online mész, vagy mondjuk lobby-n hosztolsz egy rövid reppenést ugyanezen a térkép részen, akkor is csinálja-e?
- sweet fx-et ugye nem használsz?
- ha a grafikai beállításokat lejjebb veszed (játékban, nvidia panelen is), akkor is csinálja-e?
- ha esetleg olyan helyre került a steam mappa, ahova rendszergazdai jogosultságok kellenek, akkor lehet, hogy rendszergazdaként kellene indítani a launcher exe-t?
Többen írták, hogy fagyott nekik a játék, ha nem a windows natív felbontását állították be a játékban. Pl 1920x1080 60Hz-en nem ugyanaz min 59 Hz-en. Átállította a helyes értékre, azóta nem fagyott le neki.
Egy srác írta, hogy az SSD-ehz feltett Samsung magician sw ha futott, akkor fagyott, ha kikapcsolta, akkor nem volt semmi baja (erről nem tudok mit mondani, nekem sem fut ez a sw a háttérben)
Volt aki azt írta fórumon, hogy ha nem steamen keresztül indítja, hanem közvetlenül a laucher exe-t, akkor jobban futott. Nem tudom, ez nem csak placebo-e...
fórumon voltak még olyan egyedi esetek, hogy pl vírusírtó vagy USB-re dugott printer okozta a gondokat, de ezek nem hiszem, hogy nagyon gyakori okok lennének... -
#82811 végülis, nincs lengyelországban licenc alapján gyártott blackhawk meg F16-hoz hajtóműgyár és saját PZL helikopter . Meg a tankok terén is van nekik most valami futurisztikus önálló fejlesztés. azon kivűl tényleg semmi :P -
#82810 én is igy gondolom, mert az az állitás is sántit, hogy meg akarták nézni a hatását.Mert elötte már mindegyiket kiprobálták saját területen és tudták, hogy mire képes. -
Valka78 #82809 Végső érvem a lengyel haderő nagyszerűségével kapcsolatban az, hogy nincs lengyel hadiipar. Az ősi ellenségeknek viszont - rus, swe, ger - viszont van. Lehet, hogy felhalmoztak egy csomó gépet, de azokat nem tudnák önerőből pótolni, de még javítani sem.
Egy szó mint száz, sehol nem igaz az, hogy a lengyel haderő ellenállna bárkinek, de még a szomszédainak se. Kész. -
Solt #82808 Az "atom" már az oroszoknak szólt, semmi nem indokolta a ledobását, a japánok tulajdonképpen már megadták magukat. Érdemes EZT megnézni... tanulságos.