IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    És milyen géppel? E4 az automatizált nagyjából,ott ha már repülsz akkor csak a hűtőre kell vigyázni.
    De E1-3 az folyamatos Prop pitc állítást igényel,az angol gépek is plusz a keveréket is optimálisan kell állítgatni.
    De a start már E4 el sem egyszerű legalábbis nem R betűt kell nyomni.Ki kell nyitni a benzincsapot ,gyújtást ráadni ,hűtőt nyitni ,prop pitc et manuálra tenni és 12 órába állítani stb.Utána ha felszállt visszatekerni egy kicsit majd áttenni automatára.
    A Bos ban nem tudom ,mert bombázóval én nem mentem ,csak kipróbáltam és szerintem egy rakat xar volt akkor úgy hogy ennyiben maradt.
    Biztos fejlődik majd az is ,meg ahogy mondják javulgat.
    de gondolom vagy a fék ,vagy ott is a PP -t kell állítgatni ,ha nincs vonóerő akkor tolhatod te orrkúpig is a gázkart.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.19. 21:28:26