IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Amiket írsz teljesen rendben vannak. Csak elmész' a valóság mellett mindeközben. Én nem amerika vs oroszország témában szóltam hozzá. Csak ahhoz, hogy hiába az elsöprő amerikai erő ha nem tudják vele kivívni a stratégiai céljaikat. És tudod miért gáz ez? Mert ez az egyik legfőbb oka a hadsereg tartásnak egy birodalomnál..((amúgy abban tévedsz, hogy lenézem a potenciált. Sőt még azt is figyelembe veszem , hogy tisztában vagyok azzal az ami stratégiával, hogy a mindenkori legerősebb országnál erősebbek legyenek. Mármint összeadják a potenciált és úgy.)) Semmi olyan nincs, hogy lekötik meg átviszik a dzsihadistákat. Sokkal! jobban vannak ostromolva most a nyugati országok terror ügyben mint eddig bármikor-Ezt elhiheted nekem-és ebben bizony a két elbaszott és jelen állás szerint elveszített háború, iszonyat sokat tett a latba.