91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
  • Valka78
    Drezda az két napig tartott és rengeteg ember, gép, meg hadianyag kellett.
    Amúgy meg nem mindegy, hogy 100000-el több vagy kevesebb katona hal meg. Japán vesztett, a háborút rövidre kellett zárni. Persze, eleve nem kellett volna ragaszkodni a feltétel nélküli megadáshoz, dehát cionék már csak ilyenek .
  • Sidewinder
    Ha az oroszok megtámadnák Lengyelországot, akkor NATO 5. cikkely,és annak pedig bármi lehetne a vége. De semmiképpen sem jó. Létszámában a NATO haderő nagyobb mint az orosz. Ha az oroszok elmennének Varsóig akkor egy visszaszorítás esetén, ha már Oroszország területén lennének a NATO csapatok, akkor könnyen, lehet, hogy bevetnék a nukleáris fegyvert. Az orosz katonai doktrínában le van írva, hogy ha az ország államisága veszélybe kerül ( gyk: ha a vezetők úgy látják,hogy a támadás nem fogható meg a hagyományos fegyveres erő alkalmazásával, az ország hosszú évekre, évtizedekre külföldi megszállás alá kerülne, darabokra esne szét) akkor a támadó ellen alkalmazható atomfegyver! Olyan esetben is, ha a támadó nem rendelkezik atomfegyverrel, de van olyan szövetségese, aminek van atomfegyvere. A kettő minősítő körülmény egyike pedig kb az összes NATO tagállamra áll. Főleg a második. Még Magyarországra is, mert bár atomfegyverünk nincs, de három NATO szövetségesünknek(jenkik,franciák,angolok) van. A lengyelekre is igaz ugyanez. Viszont Putyinnak több esze van, mintsem,hogy ilyen hülyeséget elkövessen. Kijevet is rég elfoglalhatta volna, mégsem tette. Egy NATO tagállamnak pedig pláne nem fog nekiugrani, még ha sokan szeretnék is tőle kiprovokálni ezt a hülyeséget. Elmondták az oroszok vagy 1000-szer, hogy mi a bajuk: anno Gorbacsovnak a nyugatiak megígérték, hogy cserébe a szovjet kivonulásért a közép európai országokból, és a német újraegyesítés támogatásáért, a NATO nem fog kelet felé terjeszkedni. Ehhez képest nagyon nem ez történt. Tudják, hogy a már belépett országokat úgysem tudják kihúzni onnan, viszont további poszt szovjet országok belépését minden lehetséges eszközzel meg kívánják akadályozni. Ez teljesen érthető dolog. Az USA sem szeretné például Mexikót a Kollektív Biztosnági Szerződés Szervezetének tagjaként látni, a területén komoly orosz hagyományos és nukleáris fegyverzettel, az USA határától pár km-re.
  • croatianus
    Tekintve, hogy a háború manapság csak egy bazinagy üzlet, kizárólag anyagháborúban gondolkoznak a főmegmondó nagyokosok illetve a bankárjaik. Hülyék lennének a rabszolgákat kinyírni. Akkor ki törné a követ amikor az újjáépítésbiznisz következik a hiteleikből?!
    Bár újabban mintha meg akarnák felezni a föld lakosságát, de azt lehet ebolával is.
  • pontijonny
    Mondok egy példát.
    Drezda!!! Atom nélkül is kb annyian pusztultak el mintha egy atomot küldtek volna rájuk.Na most egy gép vagy 100 szerinted a vezetőknek nem tök mindegy? Persze stratégiailag nem ez tény.
  • VO101Tom
    Hélium bomba az milyen? 10km-en belül mindenki viccesen fog beszélni? :)
  • pontijonny
    Persze.
    Vagy mint mondtam megtaláltad az egyetlen hibát (jó szokásod szerint) és nem hagy nyugodni,pedig egy vállrándítással elintézhetnéd és más küldit töltenél be.Vagy felmennél ATAG ra és játszanál multiban,ahol nincs semmi bibi. De természetesen most majd minden nap elindítod a játékot majd bosszankodsz amikor 1000X re is kifagy ugyan ott ,ami valljuk be xar dolog de rajtad kívűl szerintem senkit nem érdekel,lévén ki játszik magában Clod ot:)
  • croatianus
    Azér' az atombomba az csinál nyarat :) Hát még a hélium!
  • Solt
    8.1...
  • VO101Tom
    Win 7-est vagy 8-ast használsz?
  • pontijonny
    És? Az atomot kivéve (jelzem anélkül is győztek volna az amik) mit változtattak? Semmit az égegyadta világon.
    A 20. század nagy háborúi azok mind anyagháborúk voltak,Ki győzte több hadianyaggal és emberrel.
    A politikust ,a bankárt ,a tábornokot pont semennyire sem érdekelik az olyan dolgok,mint,hogy hányan deglenek meg a harcmezőn.
    Na nem megyek bele eleve egy fél liter házi pálesszel ülök a gép előtt és már kezd zsibbadni az agyam:)

Az atombomba alkalmazása semmi egyébre nem volt jó,mint ,hogy kipróbálják élesben.
    Japók anélkül is letették volna előbb utóbb a fegyvert.
    Kipróbálták,oszt jóóóól meglepődtek mijük van:)
    Minden más magyarázat csak megideológizálja a az alkalmazását,de nehogy azt hidd,hogy ha még meghal 100000 amerikai katona,akkor a fehér házban kardjukba dőlnek.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 21:21:31
  • Valka78
    Atombomba? Vagy a rakétatechnika? Sugárhajtómű? Ezek valamikor mind titkos csodafegyverek voltak.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.18. 21:09:10
  • Solt
    Nyilván... :D
  • pontijonny
    Xar a géped.
  • pontijonny
    Ezek a titkos fegyverek dolog úgy látom nagyon foglalkoztat:)
    "Csodafegyverek" még sosem csináltak nyarat.
  • Solt
    Tom, kezdek aggódni! :))

- Levettem minden tuningot, teljesen alap BIOS.
    - Friss NV driver
    - Újraraktam a játékot, sorban a modokat, cache mappát töröltem
    - Redist mappából frissítettem a DX-t, a többi nem kellett neki

És még mindig kifagy 1-2 perc után... :(
  • repvez
    ennél én sem tudok többet mint ami a linkelt oldalon van. Azt hittem ez is a Héregen található mühely gondozásába van.
  • artivizsla #82788
    Ez a gép hol található, ill. hol volt eddig és milyen állapotban van ?

Ez az oldal is ebben érintett ?

• artivizsla #82787
    Tudnál képet feltenni a Fókáról is ? Kösz.
  • Valka78
    Melyik két háborút vesztették el?
    Vietnám? Szerintem azt meg sem akarták nyerni. De Vietnám is csak azért maradt meg és tudott küzdeni, mert olyan országok támogatták mint Oroszország és Kína. Különben meg mi maradt volna belőle? Azért az belátható, hogy az egy eléggé egyoldalú háború volt tekintve, hogy szegény kis vietnámiak kb 0 veszélyt jelentettek az usára. Egyetlen igazi előnye az volt, hogy a támogatói a szomszédban voltak, az ellenségei meg a világ túlfelén. Meg ott nem is a teljes megszállás volt a cél. Lengyelország és Oroszország közt pl. egész más viszonyok vannak. Még abban sem vagyok biztos, hogy a ruszkiknak fel kéne fedni bármilyen titkos fegyvert a győzelemért. Persze csak 1vs.1 esetén, ami mint már írtam, kevésbé valószínű.

Ja igen. Ha már gerillaharcról beszélünk, eléggé felejtős az F-16, meg a többi cucc, amitől olyan jó a Lengyel haderő.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.18. 20:20:12
  • Sidewinder
    Most idén lesz a második vh-s szovjet győzelem 70. évfordulója. Erre fel a sok film. Plusz rengeteg anyaguk is van hozzá. Az eddig hanyagolt első világháborúval is elkezdtek foglalkozni filmes téren. Ott szintén valós történet alapján, egy női zászlóaljról forgattak filmet, . Az már megy a kinti mozikban. Ha hozzájutok, akkor tudok róla bővebbet mondani. Eddig vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, mert pozitív dolog, hogy az Breszti erőd készítői csinálják, és hogy az Orosz Hadtoröténeti Társaság segíti őket a történelmileg hiteles produkció létrehozásában. A negatív része a dolognak az, hogy a Sztálingrád 3D készítőivel együtt csinálják a filmet. A Sztálingrád 3D-t megvettem DVD-n, de igazából azt leszámítva, hogy a világon az első 3D-s második világháborús film, nem sokat adott a nézőnek. Elképesztő volt a látványvilága és kb. ennyi. Ezt leszámítva szerintem óriási lehetőségek voltak a filmeben, amit Fjodor Bondarcsuk rendező és csapata nem használt ki. Sztálingrádról mint a második világháború legvéresebb legkeményebb csatájáról beszélnek mindenütt. Ehhez képest alig van a filmben harcjelenet, akció.
    A Breszti erőd messze veri a Sztálingrádot történetben, izgalomban. A látványvilága is nagyon szép, igaz, hogy nem 3D.
    Többet vártam Bondarcsuktól, de valahogy sosem akar neki összejönni. Az első rendezéséért,a 2005-ben készült 9.Századért Oscart érdemelt volna szerintem,de ezért nem. A második világháborús filmek a jelenlegi és közelmúlt beli orosz filmgyártás egyik legfontosabb, és jövedelmezőbb része. Végül is majdnem kipusztult akkor az országuk, szóval van bőven miről filmet csinálni. Az elmúlt években is évente több háborús filmmel jelentkeztek. Kb. 2002-ben a Zvezda volt az a film amivel újraindult a filmgyártásuk, és megindultak felfelé színvonalban, látványvilágban. A 2000-es évek orosz második világháborús filmjeit sokkal többre értékelem mint a régi szovjeteket, mert a Sztálin képeket leszámítva nincs benne komcsi propaganda, a szereplők nem fekete-fehér jellemek, és az NKVD-sek sem szentek.
    Az északi flottát is készültségbe helyezték, ami jóval jelentősebb erőt képvisel, lévén,hogy a legújabb fejlesztésű rakétahordozó tengeralattjáróik egy része annak a kötelékébe tartozik. A készültség célja részben erődemonstráció a külföld irányába, részben pedig az orosz haderőfejlesztési program része. Talán 2004-ben nyilatkozta azt a magyar honvédelmi miniszter, hogy a "magyar sereg egy része még a laktanyát sem tudná elhagyni" . 2012-ben lett Szergej Sojgu a honvédelmi miniszter az oroszoknál. Azóta minden évben többször tartanak ilyen véletlenszerű harckészültségi gyakorlatokat. Egyszerűen fel akarják mérni a haderő általános állapotát,hogy mennyi idő alatt reagál, mennyire bevethető, hol vannak a gyenge pontok. Majd a kiértékelés után a felfedezett hibákat kijavítani. Előbb utóbb az egész orosz haderő összes alakulata sorra kerül ebben a láncolatban, csak az éppen nyugaton nem sajtóhír, ha az X szibériai faluban található kutyás alakulatot helyezik harckészültségbe, mint ha az északi flottával teszik ugyanezt.Szergej Sojgu egyébként kiváló megítélésű politikus. A Jelcin korszak kezdete óta egy rövid megszakítással végig miniszter volt. Először a rendkívüli helyzetek minisztériumát (kb. mint a katasztrófavédelem nálunk) vezette több mint 20 évig, majd rövid időre moszkvai kormányzó lett, aztán kinevezték honvédelmi miniszternek. A több mint 20 éves politikai karriere alatt sosem keveredett semmiféle botrányba sem ő,sem a rokonai.Jelenleg hadseregtábornok rendfokozatban miniszter, tehát ez egyfajta visszatérésnek tekinthető a szovjet gyakorlathoz, amit korábban pont Putyin számolt fel azzal, hogy civilt ültetett a védelmi miniszteri székbe. Aztán utána még egy civil követte Szergej Ivanovot, de Anatolij Szergyukov belebukott abba, hogy kb 900 millió dolláros kárt okozott az orosz államnak, a haderő nem használt ingatlanjainak áron aluli értékesítésével. Az elnöki kegyelemnek köszönheti, hogy nincs lakat alatt. Szergyukov helyére nevezték ki Sojgut, és eddig kiváló munkát végez. Csak mellékesként, a harckocsi biatlon nevű katonai sportágat is ő találta ki,de korántsem csak ebben merül ki a rátermettsége.
  • Solt
  • Caterpillar
    Kaptál egy privátot tőlem, neked!
  • sakkay
  • sakkay
    Nem tudom mennyire van meg neked az, hogy az amik az elmúlt két háborújukból kettőt elvesztettek. Lehet ezt finomítani de attól még nem lesz finom. Pedig hát ugye, mekkora fölényben vannak minden szinten. Az meg, hogy manapság' háború, olyan meg nincsen. Ami háború' most az Afgánoknál, vagy Irakban van-volt-már az ókorban is volt. Nevezetesen, ha az egyik fél elsöprő technikai, mennyiségi és vagy kiképzési előnybe van,a másik gerilla háborút folytat. Gyakorlatilag ez ma az úgynevezett terror ellenes harc . Persze mindig vannak kisebb különbségek koronként, de az csak a festés...a gép ugyanaz.
  • Valka78
    Kár a képarányért....
  • pontijonny
    Ezt Toto csinálta még.
  • mustangdc3
    Úgy volt hogy van 3 Ace rata és 3 li-2. a li l2eseket kísérte további egy rata. A feladat minden gépet lelőni (amugy kb épp csak elég a lőszer a 7 gépre) a küldetésbe továbbá feladat volt a leszállás is. A küldihez nem kellet semmi az il 2 - 1946 on kívül. viszont fullrealban kellet természetesen repülni és 2 db tracket kértek róla hogy a véletlenszerű szerencsét ki lehessen zárni. a raták néha sikeresen összeütköztek olyankor az a küldi érvénytelen(ritkán fordult csak elő)
    Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.03.18. 12:29:19
  • mustangdc3
    Igen addig szenvedtem én is sokat míg velük szintben próbáltam ügyesebb lenni. Aztán a következő kihívás az volt hogy az első rácsapásból legyen legalább egy kill is hogy ne tököljek velük sokat.
  • pontijonny
    3 rata meg valamennyi Il2.
    Visszagondolva már nem annyira nagy dolog ,de amíg az ember dogfightban gondolkodik addig biza szopatós volt mert igen agresszívak voltak a raták ,és ha jól emlékszem csináltak meglepetéseket.De ahogy ráérzett az ember az energiaharcra és előtte gyűjtött megfelelő magasságot már nem volt nehéz.
  • rabbiddgog
    ez a felvételi küldetés pontosan hogy nézett ki?
    hány rata meg il2-es volt?
    mindet le kellett szedni, vagy csak az il2-et?
    meg szeretném próbálni
    üdv!
  • Lysandus
    Basszus, ha jól látom BMW 801-es mocijuk is van már? A világon talán egy repképes 190-es van BMW motorral, nem?
  • mustangdc3
    Szép idők voltak azok! a Reptér változott egy kicsit azóta azokat az állóhelyeket legyalulták és Mig17- sincs már itt viszont maradt még pár orosz hangár de az amint állnak a srácok azt pont lebontották. A sportrpülők is vannak még falkéval még repülnek erre
  • mustangdc3
    Mire én elértem oda hogy legyen esélyem online már nagyon a végén járt az il 2 sajnos. amikor igazán fénykorát élte a játék és a közösség én még csak akkor szagoltam bele a virtuális repbenzinbe. Igen emlékszem rá hogy nagyon le akart lőni amit nem is értettem igazán mivel elvileg egy oldalon harcoltunk volna a meszával ráadásul te akkor sem dogoltál
  • pontijonny
    4. képen Flóra ,aki a legnagyobb király. Mellette KV. Kis Vadász
    Sose felejtem el amikor beléptem a Ricsibe és gyakoroltunk ,repkedett magasan egy gép ,na mondom jóóóóóóól lelövöm.Le is kaptam ,erre mondták,hogy az Flóra őt hagyjam békén mert nem tud harcolni,csak örömrepked.
    Erre Debrecenbe meglátogattuk ,nagy vendégvárást csinált ,és lévén nyugdíja fogteknikus,és ahyogy nyugdíjba ment letette a pilóta vizsgát ,mert már mint mondta a gyerekeit kitaníttatta,és eljött az ő ideje.Na kimentünk vele a reptérre,és mondta megreptet minket.
    Néztünk egymásra,az járt a fejünkben,hogy a szimben bénuska ,milyen lehet életben.Aztán a legfiatalabbat KV-t betuszkoltuk mellé:)
    Flóra bátyánk úgy repült mint a madár!!! olyan 3 pontos landolást csinált,hogy csak kerekedett a szemünk:)
    Nagy példaképem Ő.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 09:33:18
  • pontijonny
    Találtam pár képet ,van ami Debrecenben készült azaz majdnem mindegyik.

• pontijonny

Hiába a gyakorlást semmi sem pótolja:)
    Amúgy persze ,hogy emlékszem.Mindenki itt van a fejemben elraktározva.
    Mikire haragszom, mert direkt miatta fegyverkeztem újra bő másfél éve de megfutamodott:) Tudnillik le akart abálni az égről immáron sokadjára ,de eddig még nem sikerült neki és gyanítom én már csak így halok meg:)

Amúgy az a Ricsis festés még mindig tetszik:) Még a Clodban is rátetettem a gépemre a kutyust:)
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 09:22:11
  • mustangdc3
    Légiharcok Magyarország felett az volt a neve az eseménynek én utána szereztem be az il 2-t és kezdetem el offline tanulni ami elég sokáig tartott. Aztán a Ricsi oldaláról leszedtem a felvételi küldetést és kb 100000000x próbáltam meg megcsinálni ahogy kértétek. De csak összejött. Mijkivel együtt tanítottál minket(én Pjotar néven voltam elérhető) voltam veletek fent a bob szerveren és még egyszer online waron is. Később mentem a békákhoz mert ott volt még kiképzés. Nem tudom mi van velük azóta mert elmentem kamionozni és kimaradt pár év, most fejeztem be az az életet
    igy sokkal jobb melóm van. Itt debrecenben vagyok marshallman
    Már mutattam neked ezt a videót mikor jelentkeztem hozzátok. Full realban van a küldi, mikor a tracket visszajátszottam akkor csináltam külső nézetes felvételt róla

• feca1229
    Kijött sz 1.010 pecs a BOShoz, van egy csomó javitás... nem tudom lehet, hogy placebó de mintha megint belenyúltak az FM-be a német gépeknél, vagy már csak kezdem megszokni, bár nem repülök sokat vele mostanában (ezzel sem) !
    BOS 1.010 patch
  • pontijonny
    Szerintem te túlgondolod ezt a dolgot. A háborúkat az emberek vívják karddal,nyíllal,puskával a kezükben. Ez már kismilliószor bebizonyosodott.A technika ideig óráig fölényt tud biztosítani ,de ezidáig minden nagy háború anyagháborúvá alakult és az győzött akinek több embere volt.
    Az nem cél semmilyen háborús konfliktusban,hogy kietlen pusztasággá változtassanak országokat, ha az lenne akkor arra megvan már a kifejlesztett eszköz.
    Kis helyi konfliktusokban meg aztán pont mindegy a technika.
    Mai napig AK val rohangál boldog és boldogtalan a világban,pedig aztán arról sok mindent el lehet mondani de azt hogy hitech azt nem.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 08:01:52