IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk semmilyen ilyen problémánk nincsen, gond nélkül működik a játék 64 bites win7-tel. Sajnos nem tudom hogy mi lehet a probléma. 😞
Látom a régi IL2-t nyomjátok.
Még a régi rendszeremen XP-n használtam,de most Win7 64bit-en 4GB ATI kártyánál nem indul a szim
Tud valaki segíteni?
Üdv!
Zsolt
A társam akivel repülünk ő meg éppen Szingapúr felett kergetőzik egy KI-28-assal. 😊

Én a mai napot virtuálisan egy (Air)Kobrában töltöttam és szerintem a jövő évnek is az lesz majd az egyik első teendője. 😄

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Si vis pacem, para bellum.
BUÉK.
Si vis pacem, para bellum.
Hunter :-)
COD: Én csak most kezdek ismerkedni a szim-el,de már most imádom!
Viszont felmerült néhány kérdés,mint pl: hogyan lehet a lövész helyére beülni,van e lehetőség gomb kombinációra beállítani az aircraft labels-t,vagy,hogy a FMB szerkesztésben hol vannak az emberek?
Köszönettel,
Zsolt
Fékkel és oldalkormánnyal kell megfogni a gépet, és a gázt is finoman kell adagolni. A videón is látszik, hogy oldalkormánnyal meg tudtad fogni a gépet, csak vissza kellett volna belőle venni, amikor már megvolt. Itt folyamatosan lépni kell a pedálokat, ahogy az a valóságban is volt. (Valaki linkelt itt egy Rata fel- és leszállás videót, 80742-es hozzászólás, nézd meg, hogy a pilóta folyamatosan korrigál fel- és leszállásnál az oldalkormánnyal.) Gyakorolni kell. A jó hír, hogy ha rájössz hogyan kell, akkor az "izommemóriában" rögzülni fog.
https://www.youtube.com/watch?v=Nma71s9ytBc
Az oldalkormány meg akkor hatásos, ha nagyobb gázt adsz (nagyobb a "légcsavarszél", aminek hatására erők ébrednek a kormányfelületeken, például az oldalkormányon.) Úgy is lehet gurulgatni, csak úgy nehezebb. Az oldalkománnyal inkább már akkor kell lépni a gépet, amikor már van sebesség.
Tehát: irányba állsz, fokozatosan gázt adsz, először finom fékezéssel tartod az irányt, utána, amikor már az oldalkormány is hatásos, finoman azzal tartod irányba.
Az oldalkormányt repülés közben is használni kell, mert a gépben (109) nincs oldalkormány trimm (se csűrő trimm).
Leszállásnál is figyelni kell a bepördülésre, én amikor észreveszem, hogy jobbra akar kitörni a gép kigurulásnál, akkor finoman rálépek a bal fékre. Nekem ez vált be.
nem tudom megfogni oldalkormánnyal, forog a földön veszettül 😞
(ha a szelet kiveszem akkor is)
Felszállás: nehezebb lett, finoman kell ráadni a gázt, irányban tartani először inkább a fékkel, majd az oldalkormánnyal. És most már van oldalszél is a játékban, a reptéren a szélzsákok mutatják a szélirányt, szélerősséget. Vagy szél ellen száll fel az ember, vagy szél ellen csűri a gépet, ha oldalszél van.
Földön gurulás: könnyen bepördül, 1000-1200-as fordulatnál talán a legkönnyebb irányítani, itt is fékkel és oldalkormánnyal.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2014.12.30. 22:23:27
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
CloD esetében már találkoztatok olyannal, hogy nincs crosshair?
teamfusion 4.312 van fent (teamfusion előtt volt)
illetve, hogy felszállni sem tudok mert már a földön pörög balra, levegőben jobbra dől folyamatosan. mi lehet ez?
link
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.12.29. 23:54:19
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Sokkal inkább Bannert vegyél.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Exide akkumulátorokkal képben van valaki?
www.smart-bus.hu

Vagy elcserélted a képet.
<#wow1>#wow1>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
( Ha valakinek összejönne, az első éjszaka jogához ragaszkodom ! )
Köszi a tervezőnek<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2014.12.26. 18:42:56
Team Fusion v4.3 Screenshot thread