IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #82873 Nincs, azzal semmi gond egyelőre... használom úgy aztán kész, ez nem probléma, csak fura volt, mert emlékeim szerint ezzel régebben semmi gond nem volt nálam! :)
Mivel hajt a kíváncsiság, ezért most egy picit jobban ránéztem... fagyás a Free Flight France, illetve a London Sightseeing küldetésben jelentkezett eddig Full Screen On beállításon, Pseudo módban semmi gond. A Free Flight Chanel, Free Flight England, és a Cross Country küldetések mind Full Screen On, mind Pseudo módban tökéletesek.
A fagyás úgy néz ki, hogy fél, maximum 2 perccel az indítás után megáll a kép, és a hang is. Semmire nem reagál, csak és kizárólag a windows gombra, vagy a resetre.
A log fájlban én semmi extrát nem találtam, de, ha adsz egy email címet szívesen átküldöm... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 14:50:39