IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #82822 Tényleg nem bántásból. De hallgatsz te néha mondjuk Nógrádit, vagy olvastál Keegant? Már csak azért kérdezem mert nem nagyon vágod ezt az utolsó két elveszített háborút, meg olyan furán nézed a dolgokat. . Az említett két úriember amúgy-szerintem legjobb magyar bizt pol. elemző, a másik pedig a világ egyik legjobb történésze,ő nemrég halt meg. Az érveid kicsit blikkesek
. Szerinted kik adják az angolokon kívüli legjobb speciális egységet Európából? Nem nagyon akarok belemenni a kategóriákba(mert amúgy van egy négyfokozatú), de annyit elmondok, hogy a legmagasabba sorolt egység csak az angol SAS, és a lengyel GROM. Az, hogy erről nem nagyon tudnak
, na ugye nincsen vele tele az internet.
A két elveszített háború pedig a 2. iraki, és az Afgán talibán által kormányzott Afganisztán ellen indított. Mindkét esetben lefektették mi a cél, és mindkét esetben10 év!!!után sincsenek még a közelében sem. Sőt. Csak kivonulás van, meg komoly arcvesztés, ja és reklám, hogy minden faxa, de látom páran elhiszik. Komolyan, nincs olyan ellemző szakértő, aki nem azt mondja amit én leírtam. De inkább nézz utána. Ne is írj rá inkább semmit, amíg nem teszel bele legalább fél órát. Ja és nem akartam kioktató lenni(tényleg) , csak fáradt vagyok többet írni.