IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Melyik két háborút vesztették el?
    Vietnám? Szerintem azt meg sem akarták nyerni. De Vietnám is csak azért maradt meg és tudott küzdeni, mert olyan országok támogatták mint Oroszország és Kína. Különben meg mi maradt volna belőle? Azért az belátható, hogy az egy eléggé egyoldalú háború volt tekintve, hogy szegény kis vietnámiak kb 0 veszélyt jelentettek az usára. Egyetlen igazi előnye az volt, hogy a támogatói a szomszédban voltak, az ellenségei meg a világ túlfelén. Meg ott nem is a teljes megszállás volt a cél. Lengyelország és Oroszország közt pl. egész más viszonyok vannak. Még abban sem vagyok biztos, hogy a ruszkiknak fel kéne fedni bármilyen titkos fegyvert a győzelemért. Persze csak 1vs.1 esetén, ami mint már írtam, kevésbé valószínű.

Ja igen. Ha már gerillaharcról beszélünk, eléggé felejtős az F-16, meg a többi cucc, amitől olyan jó a Lengyel haderő.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.18. 20:20:12