IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    4. képen Flóra ,aki a legnagyobb király. Mellette KV. Kis Vadász
    Sose felejtem el amikor beléptem a Ricsibe és gyakoroltunk ,repkedett magasan egy gép ,na mondom jóóóóóóól lelövöm.Le is kaptam ,erre mondták,hogy az Flóra őt hagyjam békén mert nem tud harcolni,csak örömrepked.
    Erre Debrecenbe meglátogattuk ,nagy vendégvárást csinált ,és lévén nyugdíja fogteknikus,és ahyogy nyugdíjba ment letette a pilóta vizsgát ,mert már mint mondta a gyerekeit kitaníttatta,és eljött az ő ideje.Na kimentünk vele a reptérre,és mondta megreptet minket.
    Néztünk egymásra,az járt a fejünkben,hogy a szimben bénuska ,milyen lehet életben.Aztán a legfiatalabbat KV-t betuszkoltuk mellé:)
    Flóra bátyánk úgy repült mint a madár!!! olyan 3 pontos landolást csinált,hogy csak kerekedett a szemünk:)
    Nagy példaképem Ő.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 09:33:18