IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Na jó de azért ez nem a Star Wars még bakker:) Legalábbis szerintem.Amiről te beszélsz az találgatás,az összes konfliktusban hagyományos fegyverek és emberek játsszák a főszerepet. Nem véletlen,hogy fejlesztik a harctéri robotokat,a robotrepülőket, harckocsikat,a testpáncélokat. Fejlődés az is ,de ha nem kéne akkor szerinted pazarolnának rá energiát?
    De tudod mit.Legyen neked:) én nem akarom megtudni mi lesz ha bekövetkezik egy III. világ égés.Remélem még az én életemben nem fog bekövetkezni,utána meg pont lexarom. Ha van olyan barom az emberiség ,hogy nem tanul a múltból akkor meg is érdemli.Ha egy két hangadó miatt egymásnak esnek népek ,vallások megint akkor meg is érdemli mindenki amit kap.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.18. 00:08:14