IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A Free Flight France gyorsküldit szoktam betölteni, ha mesza skinekről csinálok screenshotot, nálam nincs vele gond (hacsak az nem, hogy annyira megfogja a gépet, mint pl London). Le Havre közelében egyébként is rendszeresen repkedünk online, biztos, hogy az alaptérkép nem bugos. A free flight küldiben egyéb földi cuccok tudtommal sincsenek, nem hiszem, hogy a CloD lenne a hibás.

A steames file integrity scan-t viszont nem ajánlom, nekem volt régebben hang hibám, az angol géppuskáknak nem volt hangjuk, csak az utolsó pár lőszer kilövését játszotta le. Fájl ellenőrzés semmit nem talált. Kiszedtem a skineket és a controls config fájlt, majd legyalultam a gépről mindent. Visszaraktam, azóta nincs ilyen gondom.

Az ilyen hibák, amiket nem tudni mitől és miért jönnek elő, ezek a legszemetebbek. Ha nem mobilos nettel netezel, akkor mindenképp ajánlok egy alapos reinstallt: alapjáték, redist mappa, TF patchek.

Ha ezek után is rossz, akkor nem a cloddal volt a gond.