IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11200_06_20g_hd7850_1gb_gddr5_oc_pcie/213435
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Most szeretném cserélni a 7850-et valami "zöldre" a CLOD-ban tapasztalható csíkok miatt.
Hardveraprós árakból kiindulva 25-30 körülre gondoltam.
Skyrimm, Far Cry 3 1080p ben ultra bállításokon hibátlanul fut.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.12. 17:17:51
Nálam az ARMA3 és a DCS, Falcon 4 BMS megy róla , gigaz csak singlében meg nem sokat.DE 1650x1080-as felbontással.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Prohardver teszt
Igazából nem tudom, hogy egyáltalán neked megfelel e, de ha igen, utánanézek mennyiért megy manapság, abból -2k leveszünk és mindenki boldog.... <#taps>#taps>
Mellékesen, itt a mai TeamFusion Dev update: Team Fusion Update - December 12th 2014 - Cause and effects
Boldog szülinapot Laca..hányadik is?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.12. 13:54:25
.gif)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Persze ő nem egy átlag pilóta volt, de akkor is. Én nem írnám le a messzert. A pilóta tudása számít leginkább, nem a gép. De ezt is már kitárgyaltuk párszor.
Én pl nagyon szerettem a pónival repülni il2-ben, de sokan utálták.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.11. 23:53:19
GOOBY, pls
Ha nem volt magassagi foleny sokszor bele se mentek a harcba. Inkabb kereket oldottak...ha tudtak....
Ezert irtam hogy az elmeleti dolgokat hagyjuk inkabb, meg a mi lett volna ha....
Masreszrol Merlinnel a poni tenyleg jo gep lett..de az egesz nem ebbol pattant ki, hanem hogy Allisonnal is szerinte jo volt. Akik hasznaltak azok szerint meg szar volt. En reszemrol inkabb hiszek azoknak akik repultek is a tipust.
"te is rakdd rendbe az agyad"
Ezzel szöveggel itt nem kezdünk mondatot. <#ejnye1>#ejnye1> Még ha több éve ismerjük is itt egymást akkor sem. Szerintem ez többeknél is kiverte a biztosítékot, de hadjuk is a részleteket. Inkább teszek még egy kísérletet, hogy értelmezzem mit is akarsz mondani. Bár nem nekem intézted a hozzászólásaidat ezért engedd meg hogy idézzek párat.
"dogfightban folyamatos sebességfölényben van a p51"
Ezt senki sem vitatta. De miért is van folyamatos sebességfölényben? Ja, mert folyamatos magasság fölényben is volt. De miért is? Ja,mert folyton a bombázó kötelék felett haladt megannyi társával és csapatostul vette rá magát arra maréknyi Messerre, Fókára, ami szemből támadta bombázókat aztán nyomta a földig. Csak hogy ez nem dogfight hanem B&Z. Hogy a póni motor erősebb volt és gyorsabb szintén nem vitatott. Ezért született a németeknél az MW50 vészteljesítmény -a menekülésre.
"fordulni meg a sebességből lehet, egy kis kezdeti sebességfölényből ami alap, plussz combat flapsel, amit rutinból használtak, simán letolták a meszát meg a fókát fordulóharcban."
A sebesség az alapja mindennek de itt mégis mekkora sebességről beszélsz? Aki foglalkozott már repüléssel ismeri a mondókát: Kis sebesség halálos nagy sebesség hatásos. De a fordulóharcban a túl nagy sebesség sem éppen a hosszú élet titka. Megviseli a technikát és az embert is. Nem is csoda, hogy a fordulóharc nagy mértékben átalakult nem csak az első vh óta de már a második vh végefelé is. A sebesség növelésével a fordulókör sugara is nő. Nem biztos hogy ez minden esetben előny.
"adjak értelmező szótárat?"
És mi illemkódexet? Ez a stílus itt nem elfogadott.
"látszik nem értesz a légiharc technikákhoz 😊"
Lényeg, hogy te igen. Ezért is olvassuk szívesen a hozzászólásaidat. Feltéve ha kulturáltan is sikerül majd.
"már hogy a fenébe ne lettek volna klasszikus dogfightok. tele van discovery channel, meg a youtube velük" "kézikönyvpilótáktól mindig kiégek."
Mi is a diszkóveri meg a jutúb pilótáktól <#nevetes1>#nevetes1>
A többi mondatodat már nem elemezném. Pont ezért kerültek belinkelésre a gif-ek. Nincs értelme hozzá szólni ahhoz amihez nem érdemes.
De ne okold magad emiatt! Nyílván bennünk van a hiba <#smile>#smile>
De a hozzászólásaidból -lehet félre értelek- de nekem folyton az il2 compare görbéi lebegnek a lelki szemeim előtt. Azt meg itt már jópárszor kiveséztük, hogy semmi közük a valósághoz. Se a szakkönyvekhez, se a vissza emlékezésekhez, de még a discovery és youtube csatornákhoz sem <#idiota>#idiota>
Ja és a nevem:
Senki. Idegesítő Senki <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Mondjuk az is tény, hogy volt már itt kettévágott ember is, de ritka nah... <#nezze>#nezze><#gonosz1>#gonosz1>
@Savi: Mé, nem azok? 😊 Utóbbi időben megjelentek ezek a párhetes, párhónapos regek és minden előzmény nélkül olyan stílust engednek meg maguknak, amiért egy becsületes angyalföldi kocsmában a második magánhangzó után torkon szúrnák őket mint egy tejes malacot... Ilyen antrékhoz azért kell ám vastag bőr a pofira...
www.smart-bus.hu
A való életben nem tudni ,hogy volt de én ahány magyar visszaemlékezést olvastam ott az amikkal való összezördülésben mindig mi húztuk ki a gyufát,persze ott is itt is voltak tapasztalatlan pilcsik akiket le lehetett lőni ,de szerintem is jobb gép volt mint a messza.
Fib asszem valamicskét ért a repgépekhez😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.11. 19:16:27
Saitek pro pedál, jó állapotban-Leon,és Pogi elsőbbséggel rendelkezik ha netán kellene nekik.
Ms sidewinder 2 (ffb)joy 1 gomb alul nem igazán akar működni, de iszonyat pontos maradt, és nagyon jó kis joy.
saitek quadrant throttle-na ez érdekes, mivel nyáron vettem és tulajdonképpen garanciás-de kb egy hónapja úgy bekúrtam a szélső kart az asztalba(rá van szerelve a karfa helyére) hogy ugyan működik, de remeg és nem pontos amikor húzom, így azt olyanra használom ami nem igényel finom mozgást, a másik kettő jó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt mondom azoknak is akik lewartündéreztek meg stb. A fax kivan miért kell hőbörögni egymással.Béke UFF

www.smart-bus.hu

Utoljára szerkesztette: FiBriZZo, 2014.12.11. 15:32:59
elmeleti sikot meg hagyjuk meg elmeletinek....
Semmi valotlant nem irsz. Eppen csak a tortenelmi esemenyekmondasz ellent. Messzer pilotak mindig is torekedtek a magassagfolenyre es ha lehet nap a hatuk mogott..nem altak le dogolni csak ha mar belekenyszeritettek oket. Csikosok meg koteleket vedtek (kiveve amikor a vege fele mar szabad vadaszatra mentek..de az meg alt alacsonyan..mire lejottek fentrol ok leleptek), teljesen mas kezdopoziciokat jelent. Te itt meg idealis kiegyenlitett ugyanazon helyzetborol beszelsz..ilyen talan somem fordult elo. Egy racsapas, fel oszt vagy elhuzni picsaba vagy ha tulero van ujra racsapas..energia harc. Ezt jelenti. Nem azt hogy tapossuk a motort amig le nem rohad es egymast kergetjuk 100 meteren. Legalabbis a valosagban nem csinaltak igy.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.11. 15:06:08
Fibrit ismerem, semmi bajom vele de tény hogy kissé túl nyersen robbant be ide, és a fórum szellemiségével merőben ellentétes stílusban kezdte el itt az ész osztást. Én annó nem ilyennek ismertem meg...
Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2014.12.11. 14:47:33