IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #82702 Lengyelország a XVIII.sz. végén megszűnt. Ende. Konyec. Sfirsit. The End.
Legközelebb az I.vh után kreáltak egyet a győztesek. (Volt egy varsói hercegség a napóleoni háborúk idején).
Adolf meg Joszif Visszarionovics gyakorlatilag visszaállította az I.vh előtti határokat.
A lengyelek egyébként sem voltak olyan kis áldozati báránykák, ahogyan feltüntették őket a 2.vh után.
Egy kemény széljobbos kormányuk volt, ami komoly atrocitásokat követett el a L.o.-ban élő német kisebbség ellen.
10 és 60ezer közé teszik a 2.vh-t megelőző közvetlen időszak és a háború kitörését követően megölt lengyeloszági német nemzetiségűek számát.
És elég ronda módon öltek... (Gugli: lengyel atrocitások a német kisebbség ellen)
Pár éve linkeltem a HT vagy a 2.vh-s topikban egy magyar nyelvű könyvet, amit még Goebbelsék adtak ki (és a háború után hitelesnek ismertek el a lengyelek is!), mit mondjak, borzasztó dolgok / képek voltak benne.
Még a németekkel nem tulságosan szimpatizáló Molnibalage is megjegyezte, hogy már részben érti a német katonák viselkedését...
Sajnos ez a könyv eltűnt a netről, én hülye meg nem töltöttem le.
Írom mindezt úgy, hogy anyai ágon akad bennem lengyel vér is (Podmaniczky dédszülők)
Szóval minden éremnek két oldala van...
Hopsza, itt van angolul, képek nélkül LINK
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.17. 11:45:47