IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82700 Ezt úgy hívják ,hogy Világpolitika.Érdekek mentén folytak,és a mai napig folynak a kavarások,hol éppen barát valaki és támogatják ,hol meg ugyanaz ellenség lesz és jól megtámadják.Emmán csak ilyen.
Mindamellett én a Lengyeleket tisztelem de nagyon,ők megtanulták,hogy senkinek nem hisznek,legyen az Nato,vagy Oroszok,szerintem most bárki megszenvedne velük ha baxogatni akarná őket.Nem véletlen,hogy minden fegyvert elfogadnak és használnak is amit csak elérhetnek.Ugye a németek felajánlottak harckocsikat ,az is kellett nekik,de a régi orosz technikát is üzemben tartják.Vagy a repgépeik.Van ott minden.
Bár nem tudom most mekkora a hadseregük,,de ,hogy bőven elég ahhoz,hogy megvédjék magukat akárkik ellen is abban biztos vagyok.
Az se véletlen,hogy berzenkednek az Ukrajnai helyzet miatt.Na nem azért mert szeretik az ukránokat ,hanem nem akarják az oroszt a közelségükben.
Amúgy csórókkal nagyon kicsesztek a VH alatt ,után.A nyugat ,hogy odadobta őket az oroszoknak,pedig nem kevés Lengyel áldozta az életét értük. Van egy könyv amiben a volt pilóták mondják el,hogy mennyire szíven ütötte őket amikor közölték velük mi lesz Lengyelország sorsa.
Na azóta ezek mint mondtam senkinek nem hisznek el semmit. És jól teszik.