IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Sziasztok!

Fut a gépemen a clod! Nem fogjátok elhinni mi volt a baj...
    Már az egész netet bejártam az steam beállításaitól kezdve mindent átrágtam, de mindig az jött ki hogy mindent jól csinálok de még sem fut a játék, majd egyszer csak egy külföldi forumon megakadt a szemem ezen: MOD v3.00!
    Hogy micsoda?
    Én erről az oldalról töltöttem le az összes patch-et: https://meocloud.pt/link/87d345b8-2c11-4297-90de-24931b6e4552/Team%20Fusion/

Ha jól megnézitek akkor láthatjátok sorrendben a legelső patch 3.01 és 3.00 nincs is köztük. Lehet hogy a sima mod installer zippel kellett volna kezdeni nem tom...
    A lényeg hogy persze hogy nem tudtam feltelepíteni ha a sorrendben nem az elsővel hanem a másodikkal kezdtem.
    Úgy hogy felmásztam gyorsan az ATAG oldalára, és onnan szedtem le. Először is onnan akartam csak nagyon lassú volt de felturbóztam a dolgot egy IGetterrel így 9 szálon töltöttem és pikk pakk letolta a seggét onnan és azóta minden szép és jó! :)

Magát a játékot nem nagyon teszteltem mert csak a joystick gombjaihoz tudtam hozzá rendelni dolgokat de magár a joystikot nem jöttem rá hogy kell kalibrálni lehet ezzel még foglak titeket szekálni :) de most kb 10 perc után kiléptem mert fáradt vagyok a reggeli korán kelés miatt, inkább ledőlök kicsit és megnézem az Angliai csatát pontijonny jóvoltából.
    És akkor most jöjjön a szokásos:
    Nagyon szépen köszönök nektek minden segítséget!!!! :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.16. 18:21:01