IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért is eresztettem ilyen bő lére a magyarázatot, hogy ne az legyen, hogy "ha Tom mondja, akkor biztos úgy van". Ez nem ettől függ, hogy ki mondja, ez nem egy szubjektív vélemény, mert az a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy ennek vagy annak mi tetszik. Nem is kell, hogy bárkit érdekeljen. Én próbálom objektíven összeszedni, hogy ami rossz, azt miért gondoljuk rossznak. Az meg, hogy a negatív dolgok vannak többségben, az meg egyszerűen azért van, mert ami jó, és ahogy kinéz, azon nem kell sokat rugózni. Senkit nem érdekel, hogy milyen szépnek tartjuk a fényeket, vagy jónak a törésmodellt, mert ezt mindenki látja enélkül is.
Egyébként amikor volt ez a feles leárazás pár napja, NateDog és Mmaister is megvette, mondván annyit megér. Amivel még vitázni sem lehet, hiszen amit írtam is, ha nem kéred számon rajtuk a hardcore szimulátoros dolgokat, és nem mész bele ilyen részletekbe, amiket írtam, akkor tényleg jó kis játék ez. Mint a Battlefield és az Arma. Mindkettővel játszunk, mostanság BF-el többet is, pedig egy lapon sem lehet említeni a kettőt :)