IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Most kivételesen talán igen... egyébként ez a legszarabb az egészben! :DDD

@Tom: Hát ehhez már tényleg nem nagyon tudok mit hozzáfűzni... nagyon sajnálom, hogy így állnak hozzá, a RoF után semmi nem vetítette előre ezt. Azt sejtettem, hogy itt több lesz a konfliktus a jobban dokumentált korszak miatt, de erre azért nem gondoltam. Azt megértem, hogy a RoF-s brigád védi őket, de, ha így folytatják azok is elkopnak... Egyébként azt nem értem még, hogy mire a nagy mellény? Kétlem, hogy annyi fogyott volna belőle, ami a nagy arcot indokolná... bár, ha a távárisék szinte ingyen kapják... :S

DCS: Imádom... megunhatatlan, viszont arról a brigádról nyugodtan lehetne a megbízhatatlanság szobrát mintázni! Egyszerűen másik téridő dimenzióban léteznek... :)

Oculus... na az szép lesz akkor, kezdődhet a fejvakarás pár helyen, mert mondjuk egy ETS2-ben a sok kis pöcs tuti kiveri a hisztit! :))