IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #82631 Ezeknék bármi lehet! Azt mondták az Ilyamorumets -nél is mikor megvettem, hogy ez egy külön játék lesz, soha nem fogják integrálni a ROFba mert tartoznak ezzel készítőknek, meg bla, bla, meg bla, ne is legyen szavazás sem erről sem, aztán persze csak lett szavazás, és nyilván mindenki azt akarta, hogy egyben legyen a ROFfal, és lás csodát összevonták, gondolom nem haladtak vele, a pénzt már beszedték és valami produktumot felkellett mutatni! Ezzel csak azt akartam mondani, hogy tök mindegy mit mondanak a pillanatnyi állapot számukra a mérvadó, ha most auz mondják jó ez így akkor így marad legalábbis úgy gondolják aztán mikor mikor egyre többen basztatják Őket, sőt talán még dokumentumokat is megmtatnak nekik akkor talán átgondolják. Csak szerintem most mással foglalkoznak, mert azért még van mire nézniük a VILÁG LEGJOBB SZIMULÁTORÁN! :-D . Persze mikor azt mondták, hogy az FM már kb 97% van mégis úgy repültek a gépek, hogy még George Lucas is csókolommal köszönt volna rájuk, akkkor is szóvátették nekik a userek, először dünnyügtek, Jasonék meg összeesküvésről beszéltek aztán csendben javitottak! Inkább a hozzállássukkal voltak, vagy van probléma. Persze már ezt is megírták nekik, hogy ugy bánnak az emberekkel mint a kutyákkal! Tehát tök mindegy mit mondanak, ha ha akrják akkor belenyúlnak vagy sem, de ki tudja lehet olyan mélyen van a messerben ez a szarság, hogy nem is olyan egyszerű nekik kijavitani ezt a hátrafordulást, és ez így egyszerűbb most nekik. Szerintem ez most csak az én véleményem, de nem gondoltak bele ebbe az egészbe teljesen, gyorsan akartak valamit összerakni, a pénzt beszedni, és nem értik, hogy miért nem tetszik mindenkinek ez az egész, és a tökük kivan mindennel! Ja meg persze ott van a CLOD meg a DCS érdekes módon ott egyik ben sem produkálja a messer ezt a hátrafordulós problémát, nyilván nem ugyanaz a tipusú de azért csak messerek.
Azért bizakodok... hátha mégis.