IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Szerintem nincs igazad ,de te tudod:) Bőven magasabban voltál amikor visszafordult és nem is tudott már oda felmenni.
    Én nem mondtam,hogy Karaya rosz lenne vagy középszerű,hanem,hogy látszik a spittel még hadilábon áll,amúgy ha váégig nézed a videót tisztán látszik,hogy ugyan úgy energiaharcol vele mintha BF ben űlne.
    A topp 10 ről meg ne nyissunk vitát ,hidd el csak tudom kik azok akik abba beleférnek:))
    12 gépet meg egy felszállásból nem lő senki ,főleg nem humánt ,vagy max a földön parkoló gépekre lövöldöz és azok refly-t nyomnak ha csak meg is karcolja oszt az már kill..
    Nincs is annyi lőszer pl a spitben:) Még BF el talán talán de az is necces,bár a kiskala az jó sok van benne,és lehet azzal is csipegetni.
    No de egy szónak is 100 a vége mindenki azt csinál amit akar,csak ha már betetted a videót akkor gondolom azért ,hogy véleményezzük:)
    Mindamellett van még mit tanúlni ,de az nem szégyen,sok gyakorlás,meg egy jó hotas meg TR:) ( tudom azok csak úri huncutságok,de azért jó ha van) és lesz ez még jobb is:)