IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Road93
    A nem kis előnyömről csak annyit hogyha 0:35-nél megnézed a kolléga pont egy magasságban volt velem, kb. ugyanakkora sebességgel. A srác sztem top 10 be bőven belefér, illetve nem tudom hányan lőttek még le 12,6 gépet egy repülésből. Igen egyszer elvesztettem szem elől, amikor talaj közelbe kerültem, és amikor lőni kezdett messziről azt hittem egy másik spit támad, azért kellett forgolódnom hogy körülnézzek. Tudom nem illik szem elől téveszteni ellenfelet, de a 15,4 colos laptop monitor és a bal kézben egér+ hatswitch kombinációval előfordul. Amúgy meg konkrétan 3-szor kerültem lőhelyzetbe, és csak azért maradt egy darabban a gyerek mert lőni azt még igen gyéren tudok csak. De én is részemről befejeztem, megértem, hogy segíteni szeretnél, de én nem fogok csak energiaharcolni, mert megmondom őszintén játékban picit unalmasnak tartom. Mindeni úgy repül ahogy szeret, én így szeretek. ;)