IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Természetesen mindig figyelmesen elolvasom amit írtok, és követtem az utasításaitokat! Nem hiszem hogy okosabb vagyok annak tudatában hogy nekem nem megy míg nektek igen! :)
    de nem tudtam megcsinálni és ezt meg is válaszoltam hogy miért:
    "Hát ez a steam nem hozott létre nekem a játék mappájában belül semmilyen dokumentumot meg clod meg cache mappát. Rákerestem a gépemen de úgy sem találtam sehol. " Igaz,rosszul írtam mert azt mondtam hogy a játék mappáján belül,de az igazság az hogy megnéztem a dokumentumokat is.
    Mivel a dokumentumok könyvtáramban nem találtam ilyen mappát ( egyébként fenn vagyok az originen is és az odarakja úgy ahogy írjátok, meg is találtam az originen vett játékomnak a beállításait ) szóval mivel nem találtam ott semmit ezért azt csináltam amit szerintem mindenki tenne és beállítottam a keresőt hogy mindenhol keresse az egész gépen ezeket a mappákat de nincs találat!
    Tiszta hülye ez a win. egyébként mert szúró próba szerűen beírtam mást is amiket egyből megtalált ezzel igazolva hogy nem mond butaságot, viszont mikor beírtam azt is hogy battle of stalingrad és arra is azt tudta mondani nincs ilyen a gépemen akkor kicsit összezavarodtam hiszen 3 hete azzal játszom :D
    Próbáltam megnézni a steam beállításoknál hogy hova pakolhat még dolgokat de nem találtam..
    A TF patch-ek telepítésekor a legelsővel kezdem 3.01 MOD és elérhetőségnek azt adom meg amit mondtatok:
    ...\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover a Steam mappán belül.
    Nah most mivel a dokumentum mappán belül ezt nem találom sehol:
    1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD mappa ,ezért ennek tartalmát nem tudom kitörölni a TF telepítésekor és lehet hogy ezért hisztizik a patch..
    Mindegy ne vesződjetek velem már így is annyi mindenben segítettetek hogy kezd ciki lenni hogy csak annyit tudok hogy köszönöm...
    Mostanra már jövök nektek pár sörrel! :D