IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hello.
A clod alapvetően két mappába teszi a játék fájljait.
Az egyik, ahol a játék maga van, az a ...\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover a Steam mappán belül.
A másik, ahova beállításokat, netes cache-t teszi, az a C:\Users\-pcnév-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD mappa. Ebben a mappában van az a cache mappa, amit Pogi mondott. Annak a tartalmát ki kell törölni a TF patchek telepítésekor (installnál még mindegy, de első indítás előtt legyen kiszedve. Grafikai hibákat okoz, ha nem teszed).
Ha az utóbbi két évben telepítetted a steames játékot, akkor ott már a legutolsó hivatalos verzió lesz meg neked. Arra kell sorrendben feltenni a következő TF patcheket:
3.0, 3.01, 4.0, 4.3, 4.312, installnál meg kell neki adni azt a mappát, ahol a játék fájljai vannak. Amit írtam korábban, az első elérési út. Ha ezt nem állítottad be, vagy a sorrend rossz, akkor rinyálhat a verziószámok miatt.
Fél napja installáltam újra én is, tuti, hogy működik.
A patchek után Win8-on is simán megy.