IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #82519 Tudom hogy a joystick gagyi de úgy döntöttem előbb egy trackirt fogok csinálni vagy beszerezni mert most az a legfontosabb. Biztos vagyok benne hogy jobb lennék ha kapkodhatnám a tekintetem folyamatos kontroll alatt tartva az ellenfelet. Gondolj bele abba hogy most a joy-on lévő kis potival nézelődök.
hááááát:) utálom!
Szal most az a legfontosabb!
Joystick miatt meg nem aggódom csak azért hívtam fel meg gondolkodtam azon hogy ma megveszem mert ritkaságnak számít a piacon és megelőlegeztem azt a hitet hogy nem fogom megunni a játékot
(mert nem rég vettem egy xbox one konzolt és az elég komoly ellenfélnek tűnik) :)
és ez a joy gyakorlatilag 15 percre van tőlem kocsival pik pak elugrom megveszem kényelmesben. Viszont a neten még mindig árulják 82 ezerért több helyen is találtam úgyhogy gyakorlatilag 17 ezer forintot bukok ha kihagyom ami nem kevés de azért nem is rémisztő.
Jelenleg egy jól képzett kolléga mint pl. lysandus több hasznát veszi mint egy totál kezdő!
A Clodot meg mindenképpen megveszem!
Tudtok valami boltot ahol lehet kapni?
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.13. 15:26:21