IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    "Na most próbáltam kihasználni az energia fölényemet de csak időt nyerek vele mert miután vissza fordulok ő fordul velem és sehogy sem tudom lerázni,"

Próbálod ,csak nem jól,és elbaltázod.Olyan nincs,hogy utánad tud menni ha megvan a fölényed,ott elcseszel valamit de nagyon.
    Előbb leírtam,hogy nem pont a célra repülünk rá hanem a mozgásából ,irányából kikövetkeztetjük azt a pontot ahova majd érkezik,de ez sem kőbe vésett ,hisz egymillió körülmény befolyásolhatja. De azt se mondtuk,hogy kicsit nem mehetsz utána ha enyhén fordul azt te is tudod követni,csak ha beleránt azt nem szoktuk.
    Vagy ott van ,hogy bedugózól. Ez egyértelműen azon hiányosságok miatt van,hogy nem érzed még a gépet,ezért mondtuk,hogy gyakorolj és tapasztald ki mik a határai a repeszközöknek.
    Vedd meg a CLOD ot és kérd meg Dumboékat,hogy repüljenek veled egy kicsit. Többet fog érni mint ha magyarázunk itt neked hidd el.
    Ja a BOST azért hanyagolják juk mert egy rakat szemét ,bár állítólag javul,és nem vagyunk hajlandóak annyi pénzt kiadni érte,de ez majd változni fog mert már féláron is van ,de lesz az még olcsóbb is:)