IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Én most könnyen osztom az észt, évek óta nem "repültem".
    Rácsapás után nagyon meredeken húztam fel mindig, lehetőleg a Nap irányába. Ha nincs a Nap olyan helyzetben, hogy vakítson, akkor a legközelebbi felhő felé. Ha az sincs, akkor egy 90fokos forduló is jó emelkedés közben.
    Ha megfelelő energiatöbbleted van, nem tud utánad menni. Még Shittel sem.
    Másik megoldás, hogy mögé zuhansz, és felhúzásból lősz rá. Ezt nehezebb pontosan kiszámolni, de jó eséllyel azt sem tudja, hogy mi van. (Úgy rémlik, hogy valami Galland nevű fazon is szerette ezt a módszert...)
    +1: Nem tudom, hogy volt-e már, de 100m-nél messzebbről ne lőj, akkor viszont minden csőből!
    Amikor a revi karikája egy átlagos vadászgép esetén (kb. 10m fesztáv) a szárnyak csúcsát érinti, akkor van 100m távolságra a célpont (20m fesztávú bomber értelemszerűen 200m, stb...)
    A szárnyfegyverek összetartását is ennyire add meg (esetleg 150m), az orrfegyvereknél kb. mindegy, azokat 300-ra tettem.
    Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.13. 14:37:08