IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #82510 milyen igaz..:)
Ma szabadnapos vagyok és reggel óta játszom, most hagytam abba. Háát... miután 8szor lelőttek a multiban és már tök ciki volt hogy folyton megvillan a nevem hogy kilőttek, szerintem már mindenki nézte ki ez a béna:) inkább visszahúztam a játékon belülre gyakorolni.
Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek. Felmegyek jó magasra hogy lecsaphassak én onnan kémlelek majd ha találok valakit rárepülők, elhibázom vagy nem sérül kellő mértékben a gépe és túlfutok rajta ő meg célba vesz. Na most próbáltam kihasználni az energia fölényemet de csak időt nyerek vele mert miután vissza fordulok ő fordul velem és sehogy sem tudom lerázni, nagyon nagy mutatványokba meg nem kezdek főleg ha szeles az idő mert párszor kerültem már olyan lapos dugóhúzóba amiből csak nagy szerencsével tudtam kirántania gépet de általában lezuhantam :D
A másik meg hogy észrevesz és elkezd vagy jobbra vagy balra kis ívben fordulni. Na most ha nem megyek utána tutira lelő, viszont fordulóharcba sem jó részt venni azt mondtátok. Nem tudok rájönni arra hogy ha elszalasztok egy célpontot akkor hogy kerüljek újra lövő pozícióba..inkább videók nézésével és tanulmányozásával járok jobban most mint gyakorlással úgy érzem.
A Bos az miért tabu?
Nekem nagyon bejön.