IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Sajnos nem beszélek jól idegen nyelveket. Van amit értek belőle de nem sokat, talán ha szebben mondaná..:)
    Németet tanultam sokáig egy időben elég jól is beszéltem,még szakmai nyelvvizsgát is tettem belőle de az utóbbi 10 évben szinte hozzá se nyúltam úgyhogy az a tudásom is csak haloványan van már meg.
    Angolul is csak annyit tudok ami ahhoz elég hogy turistaként úgy ahogy elboldoguljak külföldön, vagy hogy pl. a játékoknál tudjam mi micsoda...
    Elég ciki tudom...:(
    A játékban letudtam lőni gépeket, csak az ember pilóták sokkal ügyesebbek az a baj:) Én odaraknám a célkeresztet de folyton ficánkolnak!
    Full realben is megy a taxizás meg a le és leszállás is már ami nektek nem nagy szám de én nagyon büszke vagyok rá :)
    Az meg hogy egyáltalán eljutottam erre a csekély kis szintre nagyban közrejátszik az hogy eddig minden egyes tanácsotokat megfogadtam amit ismételten nagyon szépen köszönök!!! :)
    Ezen a térkép dolgon meg majd még dolgozom. Rengeteget kell még tanulnom.
    Egyébként maximum 10-12 órát repültem eddig szerintem eleve nem szabadna még a mutli közelébe sem mennem csak nem bírom ki:)
    Persze hogy megesznek a profik, de ha lelőnek lelőnek én nem félek fájni nem fáj :P