IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #82483 háááát nekem még ennyi csalás belefér, elég nehéz követni azt is hogy ki kivel van egyenlőre:) Egyedül a térkép ami könnyítés.
Most egy olyan pályán voltam ahol akkora szél volt hogy idegbeteg volt tőle a gépem. Ha nem húztam a felhők fölé nagyon hamar ideges lett.
Ezt is szoknom kell...meg jó lenne végre lelőni valakit:)
Most is úgy szedtek le hogy egy ideje már követtem egy ellenséges gépet aztán egyszer csak hátba lőtt valaki, ez megzavart és elvesztettem a célt. Szerintem tutira a csapattársam volt mert onnantól kezdve hárman voltunk és abból csak egy ellenséges gép volt, amit miután elvesztettem elkezdett üldözni az ő nyomában pedig a csapattárs loholt. Persze nem tudta leszedni én meg mentem a levesbe a sérült gépemmel...
Akkor az is elég modortalan dolog mikor azzal szórakozik az ellenség hogy az éppen felszállni akaró gépeket lövöldözi a kifutón.
Viszont most olyat csinált a játék amit egyszer sem. Beindítom a Yak-ot felpörög a motor majd le áll és soha többet!
Ezt eljátszotta velem háromszor aztán meguntam és átültem a messzerbe. Ott nem volt ilyen gond.