91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ez már beteges szerintem is... mondjuk horror játékoknál egy jó kis hulla szag dobna az élményen rendesen! :DDD

Viszont egy ilyen kütyüt egy oculus-l el tudnék képzelni a padláson,

• pontijonny
    Na mennyenek mán:) Én repülés közben szerettem kortyolgatni a sert pl meg a HP-t ,annak az illatát inkább kultíválom,mint az égett olaj szagát.Ha ültél már repülőben tudod milyen hányadék egy szag terjeng benne.Jó ,hogy komolyan veszi az ember a hobbyt de ekkora ökörséget még?)
    Ez kell a népnek. Majd ki se mozdul otthonról,mert virtuálisan még le is copják mert arra is kitalálnak majd valamit:)
  • Solt
    Apropó búvár sisak... EZT nézd! :D
  • pontijonny
    Ugyan már:) Majd lesznek. Na meg minek neked a Fos akarom mondani a Bos:) Úgyse repkedsz:)Meg búvár sisak sincs még:)
  • Solt
  • croatianus
    Hát igen, belegondolva G50-el talán több messzer lőtt le eddig, mint Spit.
    Főleg, mikor kitaláltam, hogy ha sárga festés nélkül megyek be, jobban el tudok elegyedni a Hurrik közt. Na sikerült is...
  • pontijonny
    Tomcsival egy élmény ezt akárhonnan nézzük:) Imádtam vele repkedni:)

Egyszer :)))) csináltam baj is.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.10. 19:07:06
  • croatianus
    "- De ez messzer, baszki, így kötezebbrő megnézve.
    - Na a búsztot levettem akkó
    - Pedig má...
    - Há igen má, az ember ideges.
    - igen, igen."

Szinte bepipiltem!
  • sakkay
    Tényleg nem nézek ilyet, eléggé előítéletes vagyok a filmek terén. Ok, poénnak jó, de ebből 4 bőrt-vagy mennyit-lehúzni már sok. De mondom, attól még lehet , hogy végigröhögném. Ez olyan mint a Győzike, baxa az agyamat, hogy milyen faxságot csinál a cigánygyerek-de elvből nem néztem meg egy részt sem. Tényleg. RTL és tv2 is kilőve a repertoárból 3-4 éve. Nem is értem bent amikor a srácok az éppen aktuális gyökérségről beszélnek. Nem baj, meghagyom nekik. Nagyon egy háklis gonosz öregember lesz belőlem, ezt én is érzem.
  • Solt
    Veszek is, csak jöjjön már... csíkok nem érdekelnek, elhatároztam, hogy olyan játékkal játszom csak, ahol nincsenek gondok! :D Sakkay mester intézi a BoS frissítéseket, és majd jól megveszem azt, abban nincsenek ilyen hibák! :D

A kalibrálásnál kapott profil a "driverhez igazodik"... ha a driver eleve csak 16-235 közti értéket produkál, akkor a kalibrálás is ehhez igazodik... asszem... :) Akárhogy is van, durva a különbség, hogy nyalnák meg az NV-s CSAJOK a ................. fülcimpámat! :D

"Ő nagy kavaró mester hardver ügyileg,van valami tehetsége ,hogy kiszúrjon akármilyen apró bibit (amúgy azzal mindenki elvan) és ettől ideges lesz aztán addig variál míg már ő sem tudja mi a baj:))"

Hát ebben van valami... XD

• croatianus
    Végül is ez valóban ízlés dóga.
    Pont, mint a hangszóróknál. Ott is van, aki azt élvezi, ha az ultrabasszus dobálja a beleit, azt letojja, hogy mit kavirnyákolnak a zenészek középtartományban. Pedig ott még nem is pénz kérdése. Én 10k-ért vettem nemrég egy fadobozos genius-t, ami olyan tisztán szól, mint a kisangyal (na jó, ha valaki nagyon igényes, ott is bele lehet szaladni a félmillióba).
  • pontijonny
    Ne csináld már:) Gyerekkorunk akcióhőse,ez a legnagyobb ötlet amit valaha is kitaláltak.
    Én minden részét végigvigyorogtam,lévén az egész egy nagy poén,ők is pont úgy veszik:)

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.10. 16:46:47
  • sakkay
    Nem nézek ilyen gyökérségeket, de ezen percekig röhögtem!
  • pontijonny

"Ha Chuck Norris betesz egy szelet szalámit a dvd lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást."
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.10. 16:30:11
  • pontijonny
    Soltnak írtam:)) Ő nagy kavaró mester hardver ügyileg,van valami tehetsége ,hogy kiszúrjon akármilyen apró bibit (amúgy azzal mindenki elvan) és ettől ideges lesz aztán addig variál míg már ő sem tudja mi a baj:))

Ja most olvastam.
    én hallottam, hogy a halálnak volt már Chuck Norris közeli élménye...
  • croatianus
    Én nem vuduztam, becs szó. Azt a bótban csinálták, én csak betőtöttem a kapott profilt, ahogy mondád.
  • pontijonny
    Vegyél AMD-t.:))))) Ott meg majd csíkokat látsz,meg hasonló anomáliákat:))
    Különben megadhatsz a vezérlő pultban a színkezelésnél bármilyen profilt és azt fogja használni.Mit vuduztok itt ennyit nem is értem:))
  • Solt
    Tudtommal az ICC file nem írja felül a VGA drivert... a driver az úr! :)

Az AMD-nél nincs ilyen gond, ott a teljes színskála az alapértelmezett... szemetek! :)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.10. 16:09:17
  • croatianus
    És azt a ICC file nem írja fölül?
    Bevallom, én nem értek többet hozzá, mint, hogy megcsináltam otthon, amit a boltban mondtak (azért még ahhoz is kellett googlizni, mivel a win colormanagement-ben vagy nem tudom hányszor pluszban le kell okézni, hogy valóban azt tőccse be, amit akarok).
    Ja, meg nekem csak sz@r AMD-m van.
  • Valka78
    Na, most ez kb annyira nem érdekel, hogy eddig nagyjából semmit nem kalibráltam rajta és megfelel. Kivéve a tükrözést, de abba már beletörődtem. Szerintem mikor megjelenik az első normális vr sisak, jön vissza a kis monitor, ez meg megy anyámhoz tv-nek. 70K volt, ingyen kihozták.... 80-at nem adnék a másikért.
  • croatianus
    Kisebb?! 1"-al.
    Abban IPS panel van! Nem tudod felmérni a különbséget, amíg nem látod. (ez persze, jelen helyzetedben szerencsés, mert legalább nem tudod mit veszítesz)
    A fényerőről szólván, az enyém 250cd/m2-je a következőképp néz ki:
    A kalbrálással a fehéret 120cd/m2 igyekeznek belőni (ez az ideális), úgy hogy az minden mással passzoljon (az enyémé 118-lett, ami több, mint elfogadható). Na most ez a menüben 31%-os fényerőnél van nálam. Volt már, hogy feljebb vettem, bár közölték, hogy a kontraszt is itt a legnagyobb, gondoltam megnézem, Hát 50%- nál már kisütötte a szemem!
    Úgyhogy azt hiszem kijelenthető, ez a fényerő dolog szó szerint parasztvakítás.
  • Solt
    Én szívtam a kalibrálásnál... nem értettük, hogy miért nem hozza egyik kipróbált monitor sem az 1000 körüli értékeket... Pár hónapja amikor kijött valami új NV driver, akkor megértettem! :D Addig nem a teljes (0-255) RGB színskála volt az alapértelmezett, hanem egy korlátozott (16-235), és állítani sem lehetett!

Most már teljesre állítva biztos meglenne az 1000 körüli érték, és biztos a kontraszton kívűl a színek is még jobbak lennének, de nem kalibráltatom újra, kivárom az R9 390X-t, és majd ahhoz! :)
  • Valka78
    Majd felnyomom a vaterára:

Paneltükröződés kihasználatlanság miatt eladó. IPS paneles monitorokra pont jó.
    IÁ: 2000 Ft
    A postaköltséget én állom.
  • croatianus
    Hát, nekem a bolti kalibrálás utáni érték 939:1.
  • Valka78
    Ja nem ez nem tükrös. Hát most már mindegy.
  • Valka78
    Drágább, kisebb, rosszabb a kontraszt, a fényerő, a hangszóró.
    De szerintem ez is tükrös.
  • Solt
    Csak ne felejtse el az ember az NV driverben beállítani a teljes RGB támogatást... mert ugye alapból nem a teljes skálát támogatja, és az 1000:1 helyett máris csak 800:1 körül járunk... hogy szartak volna sünt a sumákok.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.10. 14:56:40
  • croatianus
    Kis kiegészítés:
    Az IPS-ekkel ez a kontraszt-mizéria egyébként, már csak egy múltból eredő sztereotípia.
    A régebbiek (amik még rohadt drágák voltak) valóban csak max 5-600:1-et tudtak.
    A mostaniak alulról nyaldosott 1000:1-es kontrasztaránya azért már bőven elégséges.
  • croatianus
    Ennek a tükröződős dolognak annyi lenne a lényege, hogy mivel az IPS-ek egyetlen "gyengéje", hogy kevésbé mély a feketéjük, illetve nem annyira kontrasztosak, ezzel "optikailag megtuningolják". Az eredmény eléggé kérdéses, mivel a tükröződés miatt talán pont az egyéb finomságait sikerül kukázni, legalábbis nappal. Nekem speciel nem esett nehezemre megszokni a csöves monitor után (aminél pedig kontrasztosabb elképzelhetetlen), hogy a fekete nem annyira fekete mint a káva . Ellenben igencsak élvezem, hogy a sötétekben is látom a hatszázféle árnyalatot.
    Az viszont érthetetlen, hogy VA panelre minek a tükröződős, mivel annak pont egyetlen előnye a mély fekete.
  • croatianus
    De akkor mán, mért nem ez.
    (Bár nem akarlak így utólag elkeseríteni.)
  • Valka78
    Azt bezzeg nem írták a faxok, hogy borotválkozótükör funkció is van benne... ha kell, ha nem...
  • Valka78
    Ja. EZ.
  • croatianus
    Melyik lett végül? Az ASUS?
  • Valka78
    Ha besüt a nap, a fehér póló nem opcionális. Vagy sötét jeleneteknél nézegethetem a fehér pacát.
  • croatianus
    Ó, én nagyon szeretem a kis kabriót, rendesen lehet vele gyalázni a megszokásból fordulózgató vöröseket.
    Volt, hogy vagy öt-hat ellent szívattam vele röhögve Dover fölött (meg se tudtam számolni, mennyit), míg szép lassan fölülről leszedegették rólam őket.
    Csak sajnos, aki kicsit is tudja, mivel áll szemben, az nem áll le vízszintben tekeregni, és akkor előbb utóbb annyi.
  • Valka78
    Aha. Szóval mégiscsak a te hibád!
  • PhantomAss
    az enyém is tükröz (most vettem egy 27" ips Acert), de nem cserélném vissza mattra.
    Sokkal szebbek a színek, csak ne legyen háttal a fényforrásnak.
    Szerintem jó választás játékra is.
  • Road93
    Kipróbáltam már én is singlebe a G50-et, jól fordul, csak ne lenne olyan lusta a csűrője kis sebességnél :D
  • Road93
    Hogy őszinte legyek erről a fórumról múlt hétig nem is tudtam. Ez volt a fő ok amiért nem jelentkeztem ;)
  • Valka78
    Az enyém az tükrözik. Vissza is akartam küldeni, de beláttam, hogy 28"-ost 70k-ért így sem volt rossz üzlet. Egy darabig marad, aztán jó lesz anyámnál tv-nek box-al.