IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted ez így történt?!
Nem mondanám, hogy belelátok, de el tudom képzelni, hogy mennyi munka kellhet ahhoz, hogy egy minden elvárható paramétert figyelembe vevő repülésszimulációt össze lehessen hozni, amit ráadásul elfuttat egy olyan pc, amit nem külön a NASA-nak raktak össze.
Úgy tűnik, hogy üzletileg semmi keresnivalója ilyesminek a világban, mint ahogy annyi másnak sem, ami nem tökéletesen parttalan ostobaság. Ha most a BoS becsődöl (márpedig befog), még azon is gondolkozni fognak, hogy a "flight" szót használják bármilyen termék esetében a játékiparban.
Mondjuk a valódi repülést is őrültek tették lehetővé, miért kéne kevesebb a virtuálishoz.
Úgyhogy én a magam részéről szurkolok a Team Fusionnek, ott összefutott egypár😊
Online Repülés "Esemény" a Google+ ON
Online Repülés "Esemény" a FaceBook_ON
HUNter
Ha nincs aki átvegye, akkor ment volna az egész a kukába, mert, hogy ezeket az UBI nem fizette volna tovább az halál biztos... mint ahogy az is, hogy nem találtak volna senkit, aki egy árva fillért is ad nekik. Annyi lenne a különbség, hogy akkor az UBI lenne a főgonosz... 😄
Egyébként a véleményem szerint teljesen egyértelmű a sztori... Nem teljesítették a kiadó elvárásait, lassúak voltak, ráadásul rengeteg hibával dolgoztak, a kiadó megunta, és mentette anyagilag ami menthető, ennyi.
Két lehetőség van... vagy lusta gecik voltak, vagy nemes egyszerűséggel meghaladta ez a tudásukat! Elnézve a TF munkáját, tartok tőle, hogy a második verzió áll közelebb a valósághoz... ha pedig tényleg így van, akkor viszont azt is megértem, hogy a 777 miért nem vette át az engine-t...
www.smart-bus.hu
Majd amikor a BoS végére oda kerül a pont, akkor összehasonlítjuk azzal az állapottal, amit a CloD képviselt az utolsó hivatalos tapasz után... 😊)
Ha nem javítják ki a repülési modellt, akkor még biztatni is foglak... 😉
www.smart-bus.hu
Bár, hátha az edge majd inkább a VGA-ra fekszik rá... akkor elég lehet egy tuning is, csak olyat még nem csináltam.<#zavart1>#zavart1>
(Mennyit nézegettem én ezt álmodozva. Az 1946 bonusz CD-jén volt.)
Amit itt ígértek pl. időjárásilag, az nem parasztvakítás volt, hanem tényleg dolgoztak rajta.
Team Fusionnél, állítólag, most szúrták ki, hogy a naprendszer összes bolygójának mozgása bele van kódolva.
És a sok befektetett munkát és lehetőséget félredobva előhúzták a kalapból ezt a 777-et (áldassék a neve) a RoF-jával, ami olyan amilyen (számomra mindig is ambivalens volt), de egyértelmű, hogy egy annak az alapjain fejlesztett 2.vh.-s szim meg sem közelítheti azt, amit a Clod ígért.
Most pedig mindenki csodálkozik, hogy se hús, se posztó.
Mindenesetre legalább gyors meggazdagodás nem lett nekik sem belőle, hiába a huszárcsel.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 23:38:51
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Írtam is ,hogy csiga tempóban készült. DE! Akkor is egy előremutató szimet akartak összehozni.
A Bos nak meg van kb fél éve ,és sanyi.Ezt most borítékolom. Nincs valahol eladási statisztikájuk?
Na témáról lekattantam végül is pont lexarom a BOST😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Persze epilepszia mi?
Az UBI kierőszakolta a kiadást .Semmi többet nem kell belemagyarázni.A fejlesztők tudták,hogy közel sincs kész,mindenki tudta,de a kiadó az UBI volt . Az lehet ,hogy egy éticsiga gyorsaságával készült ,de ettől még ők nem akarták kiadni így,ez nyílvánvaló.
De kár ezt ragozni tudjuk,hogy a 777 az isten és ők a szimek jövője😊 Látjuk is😊Csak így tovább a megkezdett Lenini úton 😊
Ezt a Jasont azért rugdalnám egy darabig minden szívfájdalom nélkül,pedig békés ember vagyok.
Kis aknamunkás csíra.
A történet kurva egyszerű: Ha úgy csinálják ahogy kell, akkor 777 a közelébe sem fért volna. Pont.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.21. 22:23:30
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A részletek ügyében Tomot kell kérdezni.
A CloD nem azért hasalt el, mert rossz alapokon indították (mint ahogy ezt már látjuk a BoS-nál), hanem pont azért, mert olyan sokat akartak markolni, hogy ennek a fejlesztési erőforrás és idő igényét rohadtul nem tolerálta a kiadó.
Amit viszont leraktak addig, abban csírájában minden benne van ami "A" szimulátorhoz kell.
Hogy csak az üzleti türelmetlenség miatt lett félbe (negyedbe) hagyva az kiderül abból, hogy mára a Team Fusion "társadalmi munkában", forráskódok nélkül, összetákola annyira, hogy tökéletesen élvezhető legyen online (100 fős szerver). Egyedüliként a legújabb generációs szimek közül! Mi lehetne mára belőle, ha az az erőforrás mögötte lenne, ami a BoS mögött?!
Lehet sok mindenről beszélni, de attól még egyértelmű, hogy jelenleg - józan ész alapján - csak a CloD-al kapcsolatban érdemes reménykedni. ha hagyják tovább dolgozni a TF-t.
Az EDGE zsákbamacska és egyébként is még tíz év, a BoS pedig csak blöff volt, mint kiderült - soha nem is akart az lenni aminek ígérték, hisz a motor eleve nem képes rá.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.21. 22:02:03
www.smart-bus.hu
Pár szóban...
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Jaja😊 A barátom barátjának a barátja😊) Értem én😊
Az EDe -vel meg arra kívántam célozni, hogy kb ugyan az a kategória, mint a 777... Megígérték, hogy fú de mi lesz itt... 2-3 éve biztos várjuk a fejleményeket... <#gonosz1>#gonosz1>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ne hasonlítsa már össze a két programot? A BOS sose fogja azt tudni amit a Clod tudhatott volna,ez köztudott,és nem is titkolják.Eleve nem is akarták úgy annyira komplexre megcsinálni. Meg milyen 8-9 év? Számoljon már utána mióta fejlesztetté a Clod ot😊8-9 éve az Il2 volt terítéken kollega😊)
De bízzatok ezekben a szarházikban bánom is én.😊 Az nem kerül semmibe😊 hogy én is gonoszkodjak egy kicsit.
Bár megint úgy bezsélünk róla,hogy élő embert nem ismerek (te sem) aki használja is azt a remek progit😊)
Senki nem mondta, hogy ők az Istenek, viszont a RoF esetében teljesen korrektek voltak ( 2 magos CPU gond volt határeset ), figyeltek az igényekre, a visszajelzésekre, ha beígérték a frissítést akkor az nem hónapok múlva, vagy két hét múlva pénteken jött, hanem akkor amikor mondták, max pár nap késéssel... Ebből kiindulva bíztunk ( bízunk ) mi abban, hogy a BoS is jó lesz...
Ez pont ugyanaz a sztori, mint az IL2 sikere utáni várakozás a CloD-ra... Az IL2-ből kiindulva mind azt hittük, hogy milyen zseniális játékot kapunk majd, ehhez képest mit kaptunk a kiadáskor ~10 év után? Elszarták a renoméjukat nem csak velünk szemben, de a kiadóval szemben is, és pont emiatt alakult ki az a helyzet ami... Érdekes módon ezt hajlamos vagy kihagyni a képletből... 😊
De, hogy gonoszkodjak is egy kicsit... még van alaphangon 8-9 évük arra, hogy a BoS legalább olyan fostalicska legyen, mint a CloD volt a megjelenéskor... 😄
www.smart-bus.hu
" A 3*7 az isten," ezt írtam😊
Lehet megvenni a tutit😊))
Tény, hogy elég furán állnak a dolgokhoz...
www.smart-bus.hu
Jelzem emiatt kapnak hideget meleget de csak kötik az ebet a karóhoz,ami számomra érthetetlen.
www.smart-bus.hu
A játék kiadása előtt volt 100+ fős szeró is, és működött. A 75 fős szerón sokszor voltam, teljesen rendben volt. Ám-és itt jön Laca igaza-nem sok földi egység volt akkoriban. Elkezdték berakni a földi egységeket és jöttek a komoly problémák. És ezért van most 32 fős létszám. A fejlesztők szerint egyenlőre (csak), dolgoznak rajta.
És akkor némileg mégis hozzászólnák az fm-hez, pedig nem akartam már annyiszor elmondtam.. (Lacának szól)
Mint múltkor megjegyeztem nekem a legjobban az FM-el van bajom, nem akarom megszokni, mert szimulátorral akarok játszani amennyire csak lehet..a legidegesítőbb amúgy az , hogy az orosz fm hellyel közzel jó. És senki ne lásson összeesküvést, mert német oldal fm hibái, nem feltétlenül előny az orosz oldalnak. Mindegy, én addig nem repülöm amíg nem javítják. Minden javítás után megnézem, aztán kész.
Na meg ahogy látom a nagyvilágban sem sikerült csúcsokat dönteniük😊) az eladásokkal,akkor biztosan én vagyok a hülye gyerek aki csak berzenkedik.
Én még kivárok... nem rohanok sehova... 😊
www.smart-bus.hu
Használhatatlan.
Te megvetted? Javallom ha nem pótold😊) Megéri.
Egyelőre nem lehet... azért ezen nyilván javítanak. vagy legalábbis megpróbálják.
www.smart-bus.hu
Én lexarom ,hogy ki ,hogy ,de sokan ugyan így vannak vele mint én.Elképzelem Savast ,vagy Pogit,Hettit ,Tomot amint végigseggelik😊) Haggyad mán.
Ráadásul nem lehet egy jó kis online wart összehozni vele.Na ez a másik.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 14:08:45
www.smart-bus.hu