IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te ezt logikusnak találod? Ott egy-szerinted-szuper, majdnem kész szimulátor,amit valamiért mégsem tudtak befejezni a gazdái-még a kiadás után 1 évvel sem.. De ekkor jött a 777, és mivel nemcsak hülye, de gonosz is, habár rendbe tudná hozni, de nem teszi. Inkább egy-szerinted-sokkal rosszabb alapokra helyezett új szimulátor csinál(majd két évig tart)-amiről ők maguk is tudják, hogy lényegesen gyengébb-de nem baj, mert az a nagy terv, hogy jó drágán adják, így senki nem fogja észrevenni, hogy szar, és papam!-milliomosok lesznek<#hawaii>
Szerinted ez így történt?!

Nohab
Azt tudtam. Csak először a vezető fejlesztők nem akartak motort váltani (talán Oleg) és abba nyomtak nagy pénzeket és éveket. S eddig még nem láttam erről a "fölturbózott" motorról videót, de még képet sem.
A CloD-hoz tök új motort csináltak nulláról, ha ez volt a kérdés.
Nohab
Ez még a régi il-2 1946 alatt működő motor volt? Nem semmi mit kihoztak abból.
A 777 nyilván azért nem vette át az engine-t, mert egyszerűbb volt a sajátjukat tovább tákolni, amit jól ismertek, és bizonyára kevésbé komplex, és így nem "haladta meg a tudásukat". De hát ezért is hívták őket. És ezen a ponton el is dőlt, hogy átverés lesz, vagyis kevés munkával akarnak valamit "világlegjobbszimulátoraként" előadni. Amikor először találkoztam a gusztustalanul agresszív marketingjükkel, egyből leesett, hogy szar van a palacsintában. Művházakban nyugdíjasoknak szokták így nyomatni a "csodahogyidáigéletbenmaradtenélkül" termékeket. Azt hitték, elég lesz a parasztvakítás. Hát nem lett elég, és most megy a hiszti. Ezt elqrták az elvtársak.
Nem mondanám, hogy belelátok, de el tudom képzelni, hogy mennyi munka kellhet ahhoz, hogy egy minden elvárható paramétert figyelembe vevő repülésszimulációt össze lehessen hozni, amit ráadásul elfuttat egy olyan pc, amit nem külön a NASA-nak raktak össze.
Úgy tűnik, hogy üzletileg semmi keresnivalója ilyesminek a világban, mint ahogy annyi másnak sem, ami nem tökéletesen parttalan ostobaság. Ha most a BoS becsődöl (márpedig befog), még azon is gondolkozni fognak, hogy a "flight" szót használják bármilyen termék esetében a játékiparban.
Mondjuk a valódi repülést is őrültek tették lehetővé, miért kéne kevesebb a virtuálishoz.
Úgyhogy én a magam részéről szurkolok a Team Fusionnek, ott összefutott egypár😊
Jó reggelt! Vasárnap 10:00-kor a DCS World Csoport Tagjaival szervezünk egy ONLINE repülést. Mindenkit várunk szeretettel!
Online Repülés "Esemény" a Google+ ON
Online Repülés "Esemény" a FaceBook_ON

HUNter

Egy pillanat... ha te is elismered, hogy beletört a bicskájuk, akkor a mondat végére pontot kell tenni, és nincs tovább, nincs de a 777, mert ez innentől kezdve irreleváns! 😊

Ha nincs aki átvegye, akkor ment volna az egész a kukába, mert, hogy ezeket az UBI nem fizette volna tovább az halál biztos... mint ahogy az is, hogy nem találtak volna senkit, aki egy árva fillért is ad nekik. Annyi lenne a különbség, hogy akkor az UBI lenne a főgonosz... 😄

Egyébként a véleményem szerint teljesen egyértelmű a sztori... Nem teljesítették a kiadó elvárásait, lassúak voltak, ráadásul rengeteg hibával dolgoztak, a kiadó megunta, és mentette anyagilag ami menthető, ennyi.

Két lehetőség van... vagy lusta gecik voltak, vagy nemes egyszerűséggel meghaladta ez a tudásukat! Elnézve a TF munkáját, tartok tőle, hogy a második verzió áll közelebb a valósághoz... ha pedig tényleg így van, akkor viszont azt is megértem, hogy a 777 miért nem vette át az engine-t...

www.smart-bus.hu

Kierőszakolta? 😄 Meddig kellett volna még várniuk?? 😊) Mi ilyen tempóban készítenénk ekkora kupac kakát, már rég éhen haltunk volna!

Majd amikor a BoS végére oda kerül a pont, akkor összehasonlítjuk azzal az állapottal, amit a CloD képviselt az utolsó hivatalos tapasz után... 😊)

Ha nem javítják ki a repülési modellt, akkor még biztatni is foglak... 😉

www.smart-bus.hu

Nekem az sajnos képregény. Kéne egy jobb proci, ahhoz meg egy új alaplap, ahhoz meg egy... <#wow3>
Bár, hátha az edge majd inkább a VGA-ra fekszik rá... akkor elég lehet egy tuning is, csak olyat még nem csináltam.<#zavart1>
Még jó, hogy van a dcs..mondjuk a helikkel én marhára elvagyok, de ki tudja ha kijön az edge, lehet hamarosan csodát látunk. Fő a töretlen optimizmus. Vagy inkább a fekete lovag a Gyalog galoppból<#nevetes1>?

Beletört a bicskájuk, ezt senki nem vitatta.

(Mennyit nézegettem én ezt álmodozva. Az 1946 bonusz CD-jén volt.)
Amit itt ígértek pl. időjárásilag, az nem parasztvakítás volt, hanem tényleg dolgoztak rajta.
Team Fusionnél, állítólag, most szúrták ki, hogy a naprendszer összes bolygójának mozgása bele van kódolva.

És a sok befektetett munkát és lehetőséget félredobva előhúzták a kalapból ezt a 777-et (áldassék a neve) a RoF-jával, ami olyan amilyen (számomra mindig is ambivalens volt), de egyértelmű, hogy egy annak az alapjain fejlesztett 2.vh.-s szim meg sem közelítheti azt, amit a Clod ígért.
Most pedig mindenki csodálkozik, hogy se hús, se posztó.
Mindenesetre legalább gyors meggazdagodás nem lett nekik sem belőle, hiába a huszárcsel.
<#alien>

Her Laca
Nekem nem akadt😊 És ez tény!!!!!!Pedig kb az elsők között voltam kishazánkban aki bement a boltba a megjelenés napján reggel nyitásra!!! Aznap munkaszüneti napot tartottam😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 23:38:51

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem védtem őket.
Írtam is ,hogy csiga tempóban készült. DE! Akkor is egy előremutató szimet akartak összehozni.
A Bos nak meg van kb fél éve ,és sanyi.Ezt most borítékolom. Nincs valahol eladási statisztikájuk?
Na témáról lekattantam végül is pont lexarom a BOST😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Csak , hogy mindenkinek friossítsem az emlékezetét Az óriás kamuról, hogy...na de inkább olvassátok. Ennyit a legendáról.
Persze epilepszia mi?

Lófaxt..hány évük is volt? Pont annyi, amivel már valamit kellett volna kezdeni. Értem én a legendát<#alien>, csak a helyzet az, hogy a pénz elment-ha jól emlékszem a többszöröse mint amiben megállapodtak,-ráadásul működésképtelen volt kiadáskor khm...hány év fejlesztés után!? Te mit tettél volna Laca a kiadó helyében-miután 2 éve a mindjárt kész üzenet jött a készítőktől? Szóval a "mi lett volna ha" mondatról ugyanaz a véleményem jelen esetben mint a történészeknek.

Her Laca
Ez már megbocsáss és most barátságunkra tekintettel is csak annyit írok ,hogy badarság😊
Az UBI kierőszakolta a kiadást .Semmi többet nem kell belemagyarázni.A fejlesztők tudták,hogy közel sincs kész,mindenki tudta,de a kiadó az UBI volt . Az lehet ,hogy egy éticsiga gyorsaságával készült ,de ettől még ők nem akarták kiadni így,ez nyílvánvaló.
De kár ezt ragozni tudjuk,hogy a 777 az isten és ők a szimek jövője😊 Látjuk is😊Csak így tovább a megkezdett Lenini úton 😊
Ezt a Jasont azért rugdalnám egy darabig minden szívfájdalom nélkül,pedig békés ember vagyok.
Kis aknamunkás csíra.

Mint ahogy az általad leírtak sem, élen az üzleti türelmetlenséggel... elvették tőlük, mert lassú, béna faszok voltak... annyi idő után kiadtak egy kalap szart, amit ráadásul képtelenek voltak rendbe rakni utána. Mindent elárul a hozzáértésükről, hogy utána "amatőrök" többre jutottak vele mint ők.

A történet kurva egyszerű: Ha úgy csinálják ahogy kell, akkor 777 a közelébe sem fért volna. Pont.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.21. 22:23:30

www.smart-bus.hu

Szerintem ez nem számít értelmezhető reagálásnak!
Üzleti türelmetlenség... 😄DDDDDDDDDDDDDDDD Ne fárassz, bárki is vagy... késő van ehhez! 😉

www.smart-bus.hu

A CloDhoz leraktak egy olyan motort, amiben brutális potenciál van.
A részletek ügyében Tomot kell kérdezni.
A CloD nem azért hasalt el, mert rossz alapokon indították (mint ahogy ezt már látjuk a BoS-nál), hanem pont azért, mert olyan sokat akartak markolni, hogy ennek a fejlesztési erőforrás és idő igényét rohadtul nem tolerálta a kiadó.
Amit viszont leraktak addig, abban csírájában minden benne van ami "A" szimulátorhoz kell.
Hogy csak az üzleti türelmetlenség miatt lett félbe (negyedbe) hagyva az kiderül abból, hogy mára a Team Fusion "társadalmi munkában", forráskódok nélkül, összetákola annyira, hogy tökéletesen élvezhető legyen online (100 fős szerver). Egyedüliként a legújabb generációs szimek közül! Mi lehetne mára belőle, ha az az erőforrás mögötte lenne, ami a BoS mögött?!
Lehet sok mindenről beszélni, de attól még egyértelmű, hogy jelenleg - józan ész alapján - csak a CloD-al kapcsolatban érdemes reménykedni. ha hagyják tovább dolgozni a TF-t.
Az EDGE zsákbamacska és egyébként is még tíz év, a BoS pedig csak blöff volt, mint kiderült - soha nem is akart az lenni aminek ígérték, hisz a motor eleve nem képes rá.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.21. 22:02:03
Én nem is hallottam még erről... nagyon meglepett, iszonyatosan tetszik! 😊

www.smart-bus.hu

Nekem megvan az Airland és a European is, a Red Dragon -t már nem vettem meg....
Jut eszembe... emlékeim itt vannak nagy stratégák... a Wargame szériát tolja valaki? 😊

Pár szóban...

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Örülök, hogy látok... Majd holnap alszom délig... Utána meg irány a "vívó edzés".... <#hehe>
Her Laca
Összevagdostad már magad?😊

Her Laca

Jaja😊 A barátom barátjának a barátja😊) Értem én😊

Nekem van egy cimborám aki tolja... <#guluszem1>

Az EDe -vel meg arra kívántam célozni, hogy kb ugyan az a kategória, mint a 777... Megígérték, hogy fú de mi lesz itt... 2-3 éve biztos várjuk a fejleményeket... <#gonosz1>
Her Laca

Her Laca

<#taps>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Miről beszél kend?
Ne hasonlítsa már össze a két programot? A BOS sose fogja azt tudni amit a Clod tudhatott volna,ez köztudott,és nem is titkolják.Eleve nem is akarták úgy annyira komplexre megcsinálni. Meg milyen 8-9 év? Számoljon már utána mióta fejlesztetté a Clod ot😊8-9 éve az Il2 volt terítéken kollega😊)
De bízzatok ezekben a szarházikban bánom is én.😊 Az nem kerül semmibe😊 hogy én is gonoszkodjak egy kicsit.
Bár megint úgy bezsélünk róla,hogy élő embert nem ismerek (te sem) aki használja is azt a remek progit😊)

Őőő... no akkor üssük azt a vasat egy kicsit... 😊))

Senki nem mondta, hogy ők az Istenek, viszont a RoF esetében teljesen korrektek voltak ( 2 magos CPU gond volt határeset ), figyeltek az igényekre, a visszajelzésekre, ha beígérték a frissítést akkor az nem hónapok múlva, vagy két hét múlva pénteken jött, hanem akkor amikor mondták, max pár nap késéssel... Ebből kiindulva bíztunk ( bízunk ) mi abban, hogy a BoS is jó lesz...

Ez pont ugyanaz a sztori, mint az IL2 sikere utáni várakozás a CloD-ra... Az IL2-ből kiindulva mind azt hittük, hogy milyen zseniális játékot kapunk majd, ehhez képest mit kaptunk a kiadáskor ~10 év után? Elszarták a renoméjukat nem csak velünk szemben, de a kiadóval szemben is, és pont emiatt alakult ki az a helyzet ami... Érdekes módon ezt hajlamos vagy kihagyni a képletből... 😊

De, hogy gonoszkodjak is egy kicsit... még van alaphangon 8-9 évük arra, hogy a BoS legalább olyan fostalicska legyen, mint a CloD volt a megjelenéskor... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mért gondolnék rájuk?
" A 3*7 az isten," ezt írtam😊

Mármint az EDe-re gondolsz nem? EDGE, meg DCS 2.0, Nevada map... <#banplz><#hehe>
Her Laca
Egy a lényeg😊 A 3*7 az isten,mert mindig mindenre figyelnek ,és qrva jó fejek,meg stb stb stb😊És övék a jövő,meg ,hogy ezek megcsinálják a tutit . Eztet ti mondtátok folyamatosan.
Lehet megvenni a tutit😊))

😄

Tény, hogy elég furán állnak a dolgokhoz...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Soltom!Akkor sem. Egy Jason engem nem kényszeríthet az idióta ötletével semmire.Nem lövöldözök AI-k ra ,főleg nem hosszú órákon napokon át,mindenféle (nem is létező ) kitüntetésekért.De létezőkért sem😊 Ez is beteg egy dolog.
Jelzem emiatt kapnak hideget meleget de csak kötik az ebet a karóhoz,ami számomra érthetetlen.

Ha a többi dolog rendben lenne, téged sem érdekelne ez... vagy legalábbis vissza nem tartana attól, hogy megvedd. Nem emiatt nem veszik meg... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Félig??? Egészen tesó ,egészen.Mint Besenyőnek!😊

Félig<#alien> igaza van Lacának a 32 fős szeróval kapcsolatban.
A játék kiadása előtt volt 100+ fős szeró is, és működött. A 75 fős szerón sokszor voltam, teljesen rendben volt. Ám-és itt jön Laca igaza-nem sok földi egység volt akkoriban. Elkezdték berakni a földi egységeket és jöttek a komoly problémák. És ezért van most 32 fős létszám. A fejlesztők szerint egyenlőre (csak), dolgoznak rajta.
És akkor némileg mégis hozzászólnák az fm-hez, pedig nem akartam már annyiszor elmondtam.. (Lacának szól)
Mint múltkor megjegyeztem nekem a legjobban az FM-el van bajom, nem akarom megszokni, mert szimulátorral akarok játszani amennyire csak lehet..a legidegesítőbb amúgy az , hogy az orosz fm hellyel közzel jó. És senki ne lásson összeesküvést, mert német oldal fm hibái, nem feltétlenül előny az orosz oldalnak. Mindegy, én addig nem repülöm amíg nem javítják. Minden javítás után megnézem, aztán kész.

Her Laca
Nekem meg igen. Meg ahogy nézem a többségnek is ,,mármint akiket ismerek .
Na meg ahogy látom a nagyvilágban sem sikerült csúcsokat dönteniük😊) az eladásokkal,akkor biztosan én vagyok a hülye gyerek aki csak berzenkedik.

Ha jó egy játék, élvezetes használni, ki a kutya faszát érdekli, hogy játszani kell vele pár órát offline, mielőtt multizik vele az ember? 😄 Szerintem, illetve nekem, ez tuti nem gond... 😊

Én még kivárok... nem rohanok sehova... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Már hogyne lenne tragédia?
Használhatatlan.
Te megvetted? Javallom ha nem pótold😊) Megéri.

Szerintem ez tragédia... 😄

Egyelőre nem lehet... azért ezen nyilván javítanak. vagy legalábbis megpróbálják.

www.smart-bus.hu

Her Laca
De ne legyen kötelező!! Érted. Nem érdekel ha Gipsz Jakab elszöszmötől vele,vagy Lutcz Gizi,de nekem ne tegyék kötelezővé,hogy online csak akkor legyen teljes a fegyverzetem ha offline kampányokat végigviszem.
Én lexarom ,hogy ki ,hogy ,de sokan ugyan így vannak vele mint én.Elképzelem Savast ,vagy Pogit,Hettit ,Tomot amint végigseggelik😊) Haggyad mán.

Ráadásul nem lehet egy jó kis online wart összehozni vele.Na ez a másik.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 14:08:45

Csakhogy ezzel a többség nincs így, ergo egyáltalán nem hülyeség, ha bizonyos dolgok csak akkor elérhetőek multiban, ha offline végigmentél a gyorstalpalón... ebben semmi kivetnivalót nem látok, ha ez lenne a legnagyobb baja, akkor nem nagyon lenne miről beszélni. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca