IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #82468 Az biztos...Ez az orosz havas táj nem túl változatos..Sokszor a jeges leszállót is úgy kell keresni. Én térképen szoktam nézegetni merre vagyok az nekem eléggé bevált. Most egy olyan pályán multiztam hogy már ment le a nap és vastag sűrű felhőréteg volt. Ott aztán lehetett bujkálni.
Egyébként azt is élvezem ha lelőnek, mert előtte mindig van egy kis akció:) Nem adom én magam olyan könnyen,és hát az azért nagyon élvezetes mikor süvít a levegő a lyukakon, az olajnyomás leesik, de te még ütközésig tolod a gázkart és egy gyors orsóba kezdesz stb stb...és ha még el is tudsz menekülni és hazavánszorogsz a reptérre és le rakod a gépet az aztán az igazi öröm!:)
DE jó lenne már azt mondani egyszer nekem is hogy:
ABSCHUß!!!
:)