IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    semmi gond:)
    Ha én valamit nagyon akarok venni és van rá pénzem akkor én azt meg is veszem! :)
    Nyilván ezt még nem akarom eléggé mert gondolkodom rajta úgyhogy ha más veszi meg utólag nem fogom hibáztatni magam hisz mostani 2-3 hetes játéktapasztalatom tudatában úgy érzem reális döntést hoztam:) Még felszállni sem tudok! :D
    Ezért mondtam hogy 50ért egye fene az még a hülyének is megéri hát ha...:)
    Azt meg hogy nem gyártják már meg ritkaság nem izgat majd lesz más, újabb típus stb stb..az élet nem áll meg! én meg ráérek.
    Kéne egy versenykormány szett is az xbox one-hoz nekem... :) arra is már egy ideje várok mert csak thursmaster gyárt hozzá eddig én meg fanatecet akarok csak most kicsit összebalhézott a két cég de úgy néz ki lesz...na az meg kétszer ennyi mint ez a joy újonnan...
    Áhh sok minden kéne....:) Miért nem tudok nyerni a lottón??? :D
    Tegnap elromlott a csap is a mosdóban, kerámia betétes mofém mégis elromlott és nem lehet javítani szal mehetek venni egy új csapot. Az is lesz vagy 8 rongy...:)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.11. 13:13:51