IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Nehogy félre értsél:) Nem vonom én kétségbe ,hogy ügyes vagy,sőt legyél is:)
    De amíg elkap egy spit ,és most tök mindegy ki ül benne akkor valamit nem jól csinálsz.
    Ha leállsz vele forgolódni rábaxol,megvan a BF nek a neki optimális harcmodora és ehhez kell igazodni.
    Mondok egy példát.Ott van Tom aki szerintem jelenleg a legjobb ebben a műfajban hazánkban.
    Ő bevallása szerint is tán én izzasztottam meg a legjobban ha 1vs1 eltünk,néha 50-50% ra ki tudtam hozni ,de ha én pl Clodban Spittel mentem ellene ,kb annyi esélyem sem volt, mint csigának az autó pályán.
    Én épp ezért is próbálgattam a szövi gépeket,hogy lássam mik az erősségeik,és a gyengéjük, bár ha megfelelő taktikát használ az ember azokkal is ugyan olyan eredményes tud lenni.