IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82342 Ne mond már ezt.Egész más a repmodell ,teljesen máshogy viselkednek a gépek benne,ebből adódóan a légi harc is teljesen más,plusz a lövedékek röppályája is le van jól modellezve ,de még sorolhatnám napestig.
Nem felmagasztalom a Clod ot mert megvannak a bajai még a TF patch ok ellenére is de azért ,hogy majdnem ugyan az kicsit sem helytálló.
Persze ha valaki úgy érzi,hogy neki semmi nehézséget nem jelent átállni akkor készséggel elfogadom ,mert vannak őstehetségek ,de akkor sem említhető egy lapon a kettő.
Én csak arra vagyok kíváncsi már,hogy akik (most nem rád gondolok) sokszor véleményezik,szóval ők milyen eredményeket tudnak felmutatni benne.
Kéne már közzétenni egy pár videót ,hogy lássuk mennyire egyszerű is a dolog,mert addig én csak csóválom a fejem.
Persze vannak akiknek első szóra elfogadom amit mondanak,no de azok vannak kb 10 en ,és ez nem diszkriminálás,hanem azon egyszerű tények egyike,hogy ismerem őket ,tudom mit tudnak ,és repkedtem velül már pár 100-1000 órát.
Mert pl ha Tom vagy Pogi,vagy Hetti,Savas,Nate ,Tomcsi és még Dumbo is (és még azért akadnak páran csak nem akarok itt névsorolvasást) szóval ha ők ott vannak mellettem egy légi harcban és mondjuk azt mondják,hogy vidd erre vagy arra mert mindjárt lelövöm,akkor úgy teszek mert biztos lehetek benne,hogy ha azt mondják akkor az úgy is van. No meg átlátják a helyzetet ,kb mindenki tudja ki hol van mit csinál.
Ezt most mért is vezettem így le?
Ja,hogy ki mondja számomra az okosságokat na az a nem mindegy..