IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Azt még nem tudhatod:) A Clod ból indulok ki meg a Bos ból.Ott sokkal intenzívebben kell használni az oldalkormányokat ,mind fel és leszállásnál mind harc közben.
    A régi Il az gyerekjáték amúgy ezekhez képest .
    Különben az 1vs1 az mint régebben mondtam egy dolog,nem egy srácot ismertem akik mást se csináltak csak azt és tökélyre is fejlesztették .
    De a légi harc az nem dogfigtból áll véleményem szerint:) De ez is egy olyan dolog kinek mi tetszik a játékból.Van akinek ez jön be.
    Emlékszem volt egy arc a csatorna felett jóóóól lelőttem.Na ő is mondta,hogy mecsoda bajnok 1vs1 ben és kihív most egy párbajra:) Mondtam neki,hogy ok én elhiszem,de jelenleg az a helyzet ,hogy ő halott én meg vígan repkedek tovább,no meg nem valószínű,hogy meg fog látni a következő alkalommal :) Max akkor amikor elsuhanok a füstölgő gépe mellett:) Ez van:)