IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élvtársak, késbe!
De szép lassan minden jöhet😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 20:54:08
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem is tudom, 4 vagy 6 magos procim volt. Minden ment faszán, mígnem az egyik peccsben elkúrtak valamit, amitől ezeken a procikon SZAR lett a RoF. A kétmagosokon továbbra is faszán futott. Apukám! Lehazudták a csillagokat is az égről! Na akkor hagytam abban a RoF-ot. Azóta 4-6 havonta megyek vele két kört, oszt' jó napot. Pedig addig nem egy gépet vettem.. Bassza meg a 777
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Az E7-es módosításai Tom keze munkáját dícsérik<#worship>#worship><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.14. 14:54:09
Kicsit nem követtem BOS-t, de végre végigértem a sok kommenten és a PUMA fórumon is. Azt kell mondjam, hogy én egy nyugodt ember vagyok és csendben hallgattam, olvastam a hozzászólásokat, de most baxta ki nálam a biztosítékot ez a szemét rohadt büdös fejlesztő banda! Nem akarom elhinni amit olvastam. Sztem ezek lógni fognak!!! Én ott teszek keresztbe nekik ahol csak tudok, amíg nem változtatnak a hozzáállásukon. Azt érzem, hogy átbaxtak és a pénzemért szart kaptam. Mikor megvettem ígéretet kaptam, hogy ez lesz a legjobb szimulátor a világon. Hát nem az. És ha valaki jelzeni próbálja nekik a hibát törlik és majdnem hogy megfenyegetik? A pénzemért igen is elvárom hogy kinyalják a seggemet és elmagyarázzák azt az irányt amit kigondoltak és ha nekem ez nem tetszik vegyék tudomásul!!! Nem kell egyet érteniük, de igenis elvárom hogy meghallgassák és megoszthassam a többi felhasználóval!!! A többség majd eldönti hogy baromság-e vagy sem! Bizalmat tőlem megkapja mindenki, de a 777 rohadtul eljátszotta és főleg ez a pénzhajhász Jason! A freetrack-nél ismét hazudtak. Én ezeknek többet egy fillért nem adok és még lehet a pénzem is visszakövetelem ha lehet. Valójában nem azt kaptam amit megígértek és vagy a pénzem vagy amit megígértek követelhetem tőlük! Persze egyedül hiába, de gondolom sokan több nemzetből elérhetnénk valamit!!!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amúgy tényleg szép a játék ha ez megnyugtat.Ha csak gyönyörködni akarnék akkor biztos megvenném 22 ropiért.
Megújították a szerződésed?<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 09:08:00
Katona voltam mint sokan mások is,na az se volt egy egyszerű eset,rendőr vagy bármiféle parancsuralmi rendszer szerinti cégnén kb 10 percig lehetnék,úgy baxnának ki mint macskát szarni.Sok ismerősöm van mindenféle fegyveres testületnél,és visítva röhögök amikor elég magas beosztású rendőr pl telefonnál vigyázzba vágja magát😊 Az a rettegés ami jellemzi az embereket ezeknél a cégeknél a feljebbvalótól számomra érthetetlen,de biztos meg lehet szokni.Főleg attól kapnék agyfaszt amikor idióták mondják meg mit csináljon az ember,mert lássuk be nem mindig a rátermettség a tehetség határozza meg ,hogy ki milyen beosztásban van.
Bezzeg a jó grafikát nem emeli ki egyik se! <#hehe>#hehe>
(mondjuk azt nem tudom hogy full grafika ez-e?

Utoljára szerkesztette: citroface, 2014.11.14. 00:07:01
Szepy sorrenbe írom<#alien>#alien>:
Az elsőt nem is értem, mindig is utáltam bakancsot\cipőt tisztítani, de néha kell
2.<#vigyor>#vigyor>ezt én is szeretem, de azért módjával
3.<#wilting>#wilting>
4.<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>+<#wow2>#wow2>
5.csak mert ezt is muszály
Ja, le sem írom mikor takarítok kocsit..még a végén elszégyelném magam..mondjuk nem lennék az autóm az biztos<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.13. 22:13:31
Élezés az fél napos elfoglaltságom,nekikészülök mindent odahelyezek ,kövek beáztatva friss víz a spriccnibe, papírtörlő henger (nem mindegy milyen az) és persze átszellemülés ,és még egy centit nem éleztem😊)
- parafin+méhviasz összetételével olyan cipőkrémet alkottam, hogy sosem voltak még ennyire fényesek és szószerint víztaszítóak a bőrcipőim,
- a kések élezése nálam nem szükséges rossz, hanem áhítattal végzett szertartás,
- a bőrdzsekik és bőrövek ápolása paraffin olajjal szintén fétisem,
- a kocsimosás és takarítás nálam már művészi szintre fejlesztve,
- az abroncs nyomás ellenőrzése és a motorolaj szint ellenőrzése megint külön fejezet nálam.
Na de kérem! Amennyi idő alatt te beszappanozod az arcod, én leápolom a cipőimet, megélezek minden konyhaeszközt, lemosom a kocsit és kiporszívózom, megtankolok és ellenőrzöm az olajat és a gumikat, bemegyek a kedvenc benzinkutamra, fizetek és közben flörtölgetek a kedvenc benzinkutas csajjal, majd szépen hazamegyek és nézem, hogy te még csak épp a másik oldaladat húzod le <#nevetes1>#nevetes1>
Bocs Laca, de nem bírtam ki. Jó hogy végre nem engem néznek bogarasnak <#taps>#taps><#worship>#worship><#wink>#wink>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Abszolút nem értek semmit az egészből...nem értem hogy miért csinálják ezt. Tudják hogy rossz de befogják a szemüket és a fülüket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.13. 21:23:17
GOOBY, pls
Beretválkozom😊
http://youtu.be/joylrszT0s8?list=UUbSqHlXXTW2foqH_zwgfLmw
Az a qrva nagy gáz,hogy ha a mérvadó arcok nem fogadják el ezt a játékot és nem zengenek ódákat róla,akkor baxhatják.
A CLOD hiába olyan volt amilyen ,de pl én is folyamatosan nyomattam az infót,vagy Tomék ,és ez bizony kedvet csinált másoknak is.
Lehet befolyásolni az embereket ,csak az se mindegy kik teszik ezt ahogy én észrevettem.
www.smart-bus.hu
Lassan kezdem sajnálni a 3*7 et. Vagy mégse😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.13. 20:31:09
Privát chat
A Béna.
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja a FaceBook_ON
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók a Google+ ON
HUNter
www.smart-bus.hu
Most komolyan mondom,hogy ezt azért így ebben a formában nem vizionáltam,bár mindig is rühelltem a 3*7 et.
Csak elássák magukat hála az égnek,és akkor az IL2 talán visszakerül olyanok kezébe akik megérdemlik.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.12. 23:03:51
Majd nézd meg mi lesz belőle😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ja persze, szégyenek, de a pénzt jó volt előre beszedni <#levele>#levele>