IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Figyu.
    Én mondtam,hogy xar.És az is.
    Két lehetőséget ajánlok.
    Vagy vegyél egy G 940 et ,ahhoz van pedál is (ezt csak használtan tudod ,de kb olyan 50-60 közt mennek)
    vagy vegyél egy Saitek rhinot ,meg egy pedált.Na az is kb 60-70 így együtt.Aztán TR +50.Ergo 11000-12000 ből meg is vagy:)
    Ezt gyűjtsd össze és amikor megvan akkor vegyél meg mindent,addig az is jó amid most van.Minden egyéb amit közte veszel pénzkidobás.
    Mondhat bárki bármit ,de egy jó hotast nem tud űberelni semmi ,a kezed le sem veszed a joy és gázkarról,mindent begyakorolsz és autómatikusan csinálod. Annyi a gomb tekerentyű rajtuk ,hogysose fogy el.
    Persze ez csak az én tanácsom :) de szerintem ez a legjobb és hosszú távon a legolcsóbb.
    Na meg ezek értékálló cuccok.Veszel egy joyt és ha megunod akkor kb annyiért el is adod,na jó kicsit olcsóbban,de ki a bánat vesz meg egy mittudomén milyen joyt:) A tr ugyanez.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 20:31:07