IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Road93
    Először is köszi a válaszokat a múltkori kérdésemre, másodszor itt olvastam, hogy valaki új kormány és pedál settet keres. Nem tudom mennyi pénzt szeretne rá áldozni, de sokaktól hallottam, hogy a Thrustmaster alap kis Hotas X konfigurációja egyáltalán nem szignifikánsan rosszabb, mint a drágább új verziók, viszont kb 4-ed annyiba kerül. Nekem is ilyenem van tavaly óta, eléggé bevált, pedált meg ízlés szerint lehet hozzá venni. Kezdőknek, ha nem akarja a gatyáját is rákölteni egy drága joystickra, ami aztán egyáltalán nem biztos, hogy nem mukorodik meg ugyanúgy mint az olcsóbb csak ajánlani tudom. Sok nagyon jó pilótát láttam aki ilyennel repül, komoly dolgokat ki lehet vele hozni egy gépből.