IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Hát a CL driverben sem tudom használni az audio capture nél, mert inaktiv a menü, meg a windowsnál a felvevő ezközöknél sem tudom tesztelni és ahol a decibel részt lehetne állitani ott +0,0-án áll a csúszka de sehogysem lehet feljebb húzni..
    Egyébként több fórumon is olvastam, hogy hasonló hibája van több embernek is. az 5.3as CL driver van fenn,de mivel fizetős lett igy nem tudom, hogy javitották e ezt a hibát a későbbi verzióknál. Vagy mondjuk win8.1 vagy win10 alatt jobb lesz e.

Az opentrack, meg szerintem ötvözi mindegyik progi tulajdonságait és javitják a felmerülő hibákat és épitik be az uj technológiákat mint az EDtracker és az occoulus támogatást .

Ezt a piros fóliás dolgot kipróbálom, mert a flopi lmez sokat lefog az IRből is, mert mig semmivel nem takartam el addig az IR ledeket is látta fél méterről, mikor feltettem a szürőt meg csak 20cm-ról.