IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Olvassatok Puma fórumot.
Most komolyan mondom,hogy ezt azért így ebben a formában nem vizionáltam,bár mindig is rühelltem a 3*7 et.
Csak elássák magukat hála az égnek,és akkor az IL2 talán visszakerül olyanok kezébe akik megérdemlik.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tegnap leszállt a Rosetta! Nem semmi..

Na, azért ez a kép elég húzós lett! A jószág a háttérben, hozzá a cájg... Jack the Ripper sétáltatni indul a sátán kutyáját?<#ijedt>
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.12. 23:03:51
repvez
Pár napja még ugy volt hogy a nagy az üres nem ? 😊
Seaweed
A pengék császára! <#gonosz1><#worship>
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mindent tudok😊))
Majd nézd meg mi lesz belőle😊)

késportált tudom ajánlani a figyelmedbe ha esetleg nem ismernéd

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

""We trying to make the world best simulator"

ja persze, szégyenek, de a pénzt jó volt előre beszedni <#levele>
Her Laca
Most ezt küldik éppen ,a srác nagyon szeretné ha megcsinálnám,,valami családi örökség.
Nem nagyon vállalja senki.Bár én se ígértem semmit ,mert azért ez már a bitang szar kategória.

Her Laca
Ezt is fel kellett teljesen újítanom
http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/79887

A penge el volt csiszolva barbár módon a nyél repedt volt ,lötyögött benne a kés.
De itt van ez például.
Na ez gatya volt ,de aztán csak sikerült a végén😊
Egy srác nekem adta mert nem merte bevállalni.
A második képen még nincs teljesen kész de már alakult😊
Ilyen volt

Aztán megszépült

<#wilting>Fúú, ez komoly. Mindig megnézem amiket fel raksz, csak azt nem tudtam belőni, mennyi belőle a te munkád. Hát így nem semmi-le a kalappal!

Her Laca
Értem 😊
Általában magam csinálok új nyelet ,ha az eredeti valamiért nem jó,törött ,repedt stb.Ha lehet megmentem az eredetit is.
Vannak egzota fáim például,és fogom a pengét ráteszem egy rajzpapírra és rajzolgatok,nézem mi állna jól neki.Aztán kivágok egy sablont ,majd azt ráteszem a fára ,azt megint csak kivágom,két darabot értelem szerűen,a megfelelő helyeken kifúrom,és csappal rögzítem,majd szépen ,dremerrel , kézzel,szalagcsiszolóval megadom a végleges formát,no meg az éket is megcsinálom hátra. Utána pl a fát olajokkal,vagy kakaóvajjal beeresztem,az kiadja az erezetet,ha kell díszítem,és a végén zselés pillanat ragasztóval vékonyan többször átkenem,amikor megszáradt akkor csiszolom,polírozom,majd összerakom a beretvával.Ha műanyagból csinálom az valamivel kevesebb meló,ha csontból az több.
Végül is bármiből lehet nyelet készíteni.De ez a legkisebb meló velük. A pengét sokszor helyre kell hozni,vagy kivakarni a rozsdából,élezni stb.
Elpepecselek velük 😊Szeretek így megmenteni régi tárgyakat,új borotvám nincs is.

Mármint arra gondoltam, hogy jön létre az új nyél? Feljavítod? Veszel? Csinálsz???? Mint anti létrehozó<#alien>, én ezeket a fúrás, faragás, egyáltalán bármi létrehozása dolgokat marhára nem vágom.

Her Laca
mit?

De ezt hogy csinálod?

<#wink>

Felmerült bennem, hogy beteszek a kocsiba egy 10-es négyzetvasból készült piszkavasat (mintadarab, ha már ilyeneket gyártok), és a szerv elmehet a búsba...
Az öreg olvasztár Hernádszentandráson simán agyoncsapott vele egy késsel fenyegetőző c+ asszonyt.
Én sokkal jobbat gyártok... <#awink>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Az alanti kés új nyele.

Her Laca
Nekem nem kellenek ilyen eszközök.
Én a kőfaragó kalapácsra esküszöm.
Vagy a pajszer.

AK bajonett van itthon 3 féle...
Eredeti magyar bakelit markolattal, drótvágós (AKM)
Orosznak mondott (szerintem kínai), klasszikus AK-47
Szintén orosznak mondott (továbbra is kínainak gondolom), összecsukható.

Horgászni ( ha pergetni megyek) az összecsukhatót viszem, más esetben egy kukri-machetét... (fizetős tavakra azért nem...)

Kutya ellen a pepper spray ér valamit, a CS semmit (tudom, mert amikor a dobermannjaim -isten nyugosztalja őket- tépték egymást, a CS-re rá sem bagóztak, a CS gázpisztollyal egyetemben...)

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a 8cm-nél hosszabb pengéjű kés, (a rugós kés és a pillangó kés pengehossz meghatározás nélkül) valamint a kapszaicin tartalmú spray-k, a 20ml feletti CS spray-k (és még sok minden más) KKV eszköznek minősülnek, és a rendőr azzal szeli karikára a farkatokat, amit a zsebetekben talál...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

macleody
Bocs, de megvan már a gazdája. Gondoltam rád, de haver szólt, hogy kell neki.
Willenbrock
Lopakodó partizán üzemmód 😄

Her Laca
Ezt már én találtam
😊

Her Laca
Antigravitációs géptest szerintem,más nem lehet.

Her Laca
Tom írta a puma fórumra.
Besírtam😊)
"Milyen szerencse, hogy van a fáknak ütközésmodelljük, különben a világlegjobbfizikájával ez elszánkózott volna Berlinig :icon_crazy: "

<#vigyor>

Zpogi
Ha már elhappoltad előlem az 5-öst, nem adod el a 4-est?

LeonSilver
Jaaa 😄 Pont ezt akartam írni én is 😄 Aztán csak néztem, hogy mi a faszé' nem tudok nézelődni.... aztán leesett, hogy csupán csak azért, mert tecsőd 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Pár hónapja összeeszkábáltam egy freetrack-et PS3 Eye kamerával, de nem volt tökéletes. Nem volt kedvem már vacakolni vele, fájlokat másolgatni hogy menjen, meg csak úgy rá volt szigszalagozva a sapira. Múlt hétfőn vettem a 4-est, de igazából ledeset akartam, ehhez meg csak vektoros cucc volt. Pár napja Spyy kollega hirdette az FSX topikban az 5-öst, én meg lecsaptam rá.
Willenbrock
OFF A CFS3-ban is gyengébb az emil mint az angol gépek-biztos a balansz miatt. Az még rendben van,hogy nem fordul annyira de,hogy nagy sebességű zuhanás / emelkedés közben is utóléri a Hurricane is,az már sok azért. Orsóban lomha,balra dől állandóan,mindenféle fordulóban gyorsan átesésközeli állapotba jut,elég egy kicsit húzni a boton.Minden manővernél azonnal belassul.Egyszer meglövik azonnal lesántul stb.Tipikus.Pedig csak AI ellen próbáltam.A Spittel vagy a Hurrikánnal pedig természetesen gyerekjáték leszedni a messzert. A 109-es modell leírásában angol tesztekből idézgetnek,pl,hogy nagy sebességnél nagyon nehéz volt vezetni a gépet,olyan kemények voltak a kormányok.Vajon a Spitnél nem? Hiszen hidraulikus rásegítés nem volt egyikben sem. Ugyan gondolom nem sokan játszanak a cfs3-mal,csak elmondom,hogy itt is ez a tendencia.Ha ekkora fos lett volna a Bf 109 akkor még a PZL11-nek sem lett volna kihívás.Felidegesítettem magam megint ezzel a szarral feleslegesen. ON

<#wow2>Huh de gyönyörű ez a gép! Pedig semmilyen érzelmi kapcsolatba nem vagyok a sugarasokkal!

PhantomAss

GOOBY, pls

<#nevetes1>Akkor még nagyon új vagy a fejforgatós' világba! Eljön az az idő, amikor a youtubon nézett szimes videónál is körbe akarsz nézni! Párszor nekem már sikerült! Amúgy én eddig csak a ledest próbáltam, de tényleg, megnézem majd a másikat is. Miért rendeltél ötöst? Valami gond volt a néggyel?

macleody
És melyiket használod? Múlt héten vettem egy 4-est, fényvisszaverővel. Szerdán meg jön az 5-ös, ahhoz van ledes cucc is. Néha elfelejtem, hogy trackirezek és csak lesek előre DCS-ben 😊
Mind a kettő van hozzá!

Her Laca

macleody
Ledes vagy fényvisszaverős?
Her Laca
Tudom testközelből😊) Sütemémy anyja foxi apja jack. 12 évesen még mindig ő a lakópark főnöke,minden kutya akármekkora is tiszteli😊) Nekimegy bárminek.
Amúgy békés állat ,épp most jött a fiam és harcolnak😊 rég látta.😊

Hihetetlen kutyák, azt hinné az ember, hogy valami szoba ebek. Láttam olyat aminek nem volt szeme meg füle, és pár foga(mert szétbaxta egy disznó-jelezném külön külön szitukba) de azért egész jól elvolt. Elképesztő kis harcos állatkák.

Her Laca
Annó láttam jack terriert vaddisznón. 2 en voltak az egyiknek lógott a bele már mert felhasította a vadkan de nem adta föl a kis retek.Túlélte a dolgot jelezném😊 Sütemény kutyám atyja egy olyan.Na ez is idegbeteg tud lenni😊) Minap megtépett 2 vizslát mert nem ismerte őket,a kicsi portőrlő meg ott szúrkolt neki😊

Pár hónapja vettem! marha jó, bár tudom nem ezt kérdezted<#wink>..én 20-ért vettem, 4 pro.

Azért még a legkisebb is éppen elég, ha hosszút futsz. Másrészt az azért nem magától kapaszkodik, ergo kidörzsöl mint az állat a tok. Az ugrás disznó ellen nem rossz, de ugyebár a kutya egyrészt más, másrészt nem mindig van fa. Erről jut eszembe-két napja beszéltem egy profi hajtóval, aki a kutyáit is visz(25 terrier) hát mondott vad dolgokat. Meg fényképeket is mutatott! Tiszta ős hangulatom lett! Egyszer elmegyek..

Zpogi
Nincs valakinek eladó Trackir 4 vagy 5-öse?

macleody
Her Laca
Különben meg szégyen a futás de rohadjon meg aki kerget,😊 De egy kutyától meg tudsz szabadulni ha felugrasz egy fára,pl😊 Én vaddisznók elől ezt a módszert sikerrel alkalmaztam😊

Her Laca
Tényleg te mi a bánatnak késsel foglalkozol.Gondolom van fegyvered,veszel egy kis valamit mellé másodiknak aztán lelövöd ha meg akar enni. Egy kis forgótáras pici is tök jó tokok vannak ugye ,csak beakasztod a gatya derekára és nem is érzed. Faxt hadonászol egy bökővel ,már ha kitalálták a puskaport😊

Ja meg azt hinnék valami perverz félmerev ferde fasszal fut, a testhezálló naciban!<#nevetes1>

Vegyél Kukrit,abban az a jó hogy akkor is hatásos tud lenni ha nincs helyed széles mozdulatokra.
Már ha elég éles<#nezze>
Kukri

A Béna.

Nem értek egyet, van rá okom..<#wink>