IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komolyan mondom,hogy ezt azért így ebben a formában nem vizionáltam,bár mindig is rühelltem a 3*7 et.
Csak elássák magukat hála az égnek,és akkor az IL2 talán visszakerül olyanok kezébe akik megérdemlik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.12. 23:03:51
Majd nézd meg mi lesz belőle😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ja persze, szégyenek, de a pénzt jó volt előre beszedni <#levele>#levele>
Nem nagyon vállalja senki.Bár én se ígértem semmit ,mert azért ez már a bitang szar kategória.

http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/79887
A penge el volt csiszolva barbár módon a nyél repedt volt ,lötyögött benne a kés.
De itt van ez például.
Na ez gatya volt ,de aztán csak sikerült a végén😊
Egy srác nekem adta mert nem merte bevállalni.
A második képen még nincs teljesen kész de már alakult😊
Ilyen volt
Aztán megszépült
Általában magam csinálok új nyelet ,ha az eredeti valamiért nem jó,törött ,repedt stb.Ha lehet megmentem az eredetit is.
Vannak egzota fáim például,és fogom a pengét ráteszem egy rajzpapírra és rajzolgatok,nézem mi állna jól neki.Aztán kivágok egy sablont ,majd azt ráteszem a fára ,azt megint csak kivágom,két darabot értelem szerűen,a megfelelő helyeken kifúrom,és csappal rögzítem,majd szépen ,dremerrel , kézzel,szalagcsiszolóval megadom a végleges formát,no meg az éket is megcsinálom hátra. Utána pl a fát olajokkal,vagy kakaóvajjal beeresztem,az kiadja az erezetet,ha kell díszítem,és a végén zselés pillanat ragasztóval vékonyan többször átkenem,amikor megszáradt akkor csiszolom,polírozom,majd összerakom a beretvával.Ha műanyagból csinálom az valamivel kevesebb meló,ha csontból az több.
Végül is bármiből lehet nyelet készíteni.De ez a legkisebb meló velük. A pengét sokszor helyre kell hozni,vagy kivakarni a rozsdából,élezni stb.
Elpepecselek velük 😊Szeretek így megmenteni régi tárgyakat,új borotvám nincs is.
Az öreg olvasztár Hernádszentandráson simán agyoncsapott vele egy késsel fenyegetőző c+ asszonyt.
Én sokkal jobbat gyártok... <#awink>#awink>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Én a kőfaragó kalapácsra esküszöm.
Vagy a pajszer.
Eredeti magyar bakelit markolattal, drótvágós (AKM)
Orosznak mondott (szerintem kínai), klasszikus AK-47
Szintén orosznak mondott (továbbra is kínainak gondolom), összecsukható.
Horgászni ( ha pergetni megyek) az összecsukhatót viszem, más esetben egy kukri-machetét... (fizetős tavakra azért nem...)
Kutya ellen a pepper spray ér valamit, a CS semmit (tudom, mert amikor a dobermannjaim -isten nyugosztalja őket- tépték egymást, a CS-re rá sem bagóztak, a CS gázpisztollyal egyetemben...)
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a 8cm-nél hosszabb pengéjű kés, (a rugós kés és a pillangó kés pengehossz meghatározás nélkül) valamint a kapszaicin tartalmú spray-k, a 20ml feletti CS spray-k (és még sok minden más) KKV eszköznek minősülnek, és a rendőr azzal szeli karikára a farkatokat, amit a zsebetekben talál...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
😊
Besírtam😊)
"Milyen szerencse, hogy van a fáknak ütközésmodelljük, különben a világlegjobbfizikájával ez elszánkózott volna Berlinig :icon_crazy: "
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Amúgy békés állat ,épp most jött a fiam és harcolnak😊 rég látta.😊
Már ha elég éles<#nezze>#nezze>
Kukri
A Béna.