IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #82240 A sima trackir sokkal könnyebben elvesztette a ledet, azt valahogy nem sikerült beállítani. A noirnak egyszerűbb a menüje is. És megfelelő megvilágítás mellett arcleolvasással is működik, habár az már tényleg kényes dolog. Viszont nem kell vacakolni se ledekkel, se szűrőkkel. 30 fps -el teljesen akadás mentesen megy, nem tudom hogyan lehetne jobb 60 fps miatt. Mondjuk a nagy látószög az jó - hogyha közel van a kamera. 1 méter távolság kell neki, ez itt nem akadály (az új 28"-as monitorom mellett
). Egyébként én is ps3 eye-t akartam venni, de 5K alatt nem találtam akkor, annyiért meg sajnáltam volna szétbuherálni. Ráadásul azt írták róla, hogy elég nehézkes is a szerelése. Ebből amit belinkeltem, kb 2 perc kivenni a szűrőt és betenni a másikat és gyerekjáték. És így a fényviszonyok teljesen lényegtelenek. A ledek sem bocsájtanak ki látható fényt, szóval teljesen komfortos.