91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka78
    Az miért van a '46-ban, hogy mikor vizszintesen nézelődök, szétkockázódik a kép? Kikapcsolt és bekapcsolt Vsync mellett is.
  • Valka78
    Úgy tűnik senki nem érti miről beszélek. Mindegy, hagyjuk.
  • 77pxdumbo
    Hát még "kadét" koromban jó erősen lebsztk, ha akár bombázóra is rácsapva túlrepültem a célon. Rácsapsz meglövöd és MÉG MÖGÖTTE VAGY, amikor felhúzod. Akkor aztán ollózhat -de még egy öltönyt is megvarrhat- nyugodtan le lehet szarni. Ha elébe sikeríted magad, meg is érdemled, hogy lelőjön, mert abból legalább tanulsz.
  • croatianus
    Ez egy nagyon érdekes őrület egyébként.
    Egyértelműen csak nagy cégek bulija, a "szellemi" termékek valódi előállítói magasról le vannak sz...a.
    Csak egy saját példa:
    Jómagam amúgy festő vónék, ha hagynák. Namármost, ha teszemazt egy művészeti magazinban megjelenik egy repró valamely képemről, azért járna némi tiszteletdíj. Ezen persze sosem aggódták túl magukat a magazinok, míg aztán egyszercsak unatkozó ügyvédek létrehoztak egy önjelölt "jogvédő szervezetet" a képzőművészek számára Hungart néven. Na hát ők elkezdték ezt szépen figyelni, hogy kitől mi jelenik meg, és fizettek-e az illetőnek. Ha nem, beszedték a "nevében". Mivel ezek azért csak ilyen párezer ft-os összegek voltak a következőről tájékoztattak levélben: Ennyi és ennyi pézt beszedtek ettől és ettől, viszont x összeghatár alatt nem áll módjukban ezt kifizetni nekem.
    Így aztán ebből az lett, hogy e magazinok szépen aláírattak egy papírt, hogy lemondunk minden ilyesfajta tiszteletdíjról, mivel abban egyetértettünk, hogy azért mégse ilyen fostosszájú ügyvédfélék gazdagodjanak mán ezen is.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.05. 15:06:28
  • pontijonny
  • pontijonny
    Asszem ez a Chato az ez valami távol keleti ürge volt. Bár korrektűl viselte mindig a megpróbáltatásokat az igaz.És nem adta föl soha!Vagy remjaig vagy mi.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.05. 14:51:31
  • pontijonny
    Nem tudom. Gondolom van valami kereső szoftverük ami egész nap böngészi a netet és ellenőríz.
    Tényleg érthetetlen,hisz én evvel nem pénzt keresek ,csak tényleg aláfestés gyanánt használom.
    Még jó ,hogy a AC villám DC nem foglalkozik ilyesmikkel:)

De az zis lehet ,hogy valami japó kölköt jól lelövöldöztem(rémlik is egy kis sárga aki állandóan vigéckedett) és bosszút fóralt az átok:)
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.05. 14:45:02
  • pontijonny
    Ja:) Megértőbb vagyok sokkal. Most olvasom a pumáknál,hogy sokat javult a BOs is. Bár ettől még nem szeretem a 3*7 et:))
    Na majd egyszer talán újra botot ragadok,bár erre már vajmi kevés az esély ,nagyon nem hiányzik .De ha igen majd kipróbálom még egyszer azt a BOS -t is.Vagy átballagok valakihez és ott.És majd jóóóóóóól lehúzom.
  • croatianus
    Lantis company Ltd.
    Egy JAPÁN () lemezkiadó.
    Ami meg egyébként a Namco Bandai nevű legnagyobb japán játékkiadó tulajdona, úgyhogy belenyúltál a tutiba.
    De ezek hogy derülnek ki?
  • croatianus
    És akkor te hogyan is rövidíted meg a lemezkiadót azáltal, hogy egy légiharc háttérzenéjének beteszed?!
    Ha valakit tényleg a zene érdekel, az úgyis beteszi a hifijébe a lemezt (vagy letorrentezi FLAC-ban, ha fönn van).
    Még ők kéne, hogy fizessenek neked a reklámért! (főleg, ha a leírásban feltünteted)
    Egy kicsit elszabadultak a dógok!
  • sakkay
    Laca! Ahogyan öregszel, egyre kedvesebben tudsz fogalmazni
  • pontijonny
    Szóval egy szónak is száz a vége ,azok akik sok sok évet elrepkedtek már együtt ,vagy csak társaságban akkor azok tudják nagyjából mindig ki hol van .
  • pontijonny
    Ja valami nagy zenekar előadása volt,de le tudtam szedni. Mondjuk tényleg vérlázító ez bakker.
    Most nézhető asszem. Most meg vicces a rádiózás meg a hang. Na mind 1.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.05. 14:10:12
  • croatianus
    Namost egy Liszt mű az hogy jogdíjas?! Kik a jogtulajdonosok?
    Csak nem a Metropolitan Orchestra felvételét tetted fel?!
    Netán Mága Zoltán újévi koncertjét?
    Ez azért kezd túlmenni egy bizonyos határon!
  • pontijonny
    Mondtam már,hogy szerezd be a CLOD ot is.
    Ott jelenleg többen vannak kb hasonló a BOs al,csak szerintem :)))) kicsit jobb.
    Ezt nem vitaindítónak szánom!!
    Szóval kb ugyan azt kapod más hadszíntéren ,viszont az alapvető dolgokat avval is el tudod sajátítani és ott csapatban is mehettek lévén többen játszanak jelenleg vele.
  • Nohab
    Szoktak lenni online warok, ahol ez történik, meg egy kicsivel több :) Laca linkelt már be egy-egy menetet belőle.

Ui.: Ez a Clodra igaz.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.03.05. 12:45:19
  • pontijonny
    A zene miatt világszerte letiltották.Na most komolyzenéről beszélünk bakker:)
  • pontijonny
    Ezt találtam.
    Mi afax ez? Ki nyújtott be és mit?
    "Mivel a videóra követelést nyújtott be egy szerzőijog-tulajdonos, így statisztikai adatai nem nyilvánosak."
  • pontijonny
    Nem értem.Ha a zene miatt letiltanak valamit akkor csak a hangsávot ,de ez meg a Magyar rapszódia,az nem hinném,hogy zavarna valakit.
    Mindjárt megnézem tüzetesebben,de nekem működik mindenhonnan.
  • lala42
    Nekem itt se nem megy.
  • pontijonny
    Annyi videóm van ,azt se tudom melyik melyik,pedig van egy ahol nagyon jól látható egy jó kis géppárban való hadakozás. Sőt van több is.Tomcsival,meg Hettiékkel is aztán Dumbóval,Savival,meg úgy kb mindenkivel:)
  • pontijonny
    Nekem megy.
    Próbáljátok a direkt linket.

https://www.youtube.com/watch?v=3vg0mP56QSk&t=193
  • lala42
    Mi van? Laca pénzt kér érte? Tényleg xarban van a srác. Gyöttysünk neki
    Vagy valami vöröst lelőttünk és szégyelli?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.03.05. 10:35:37
  • GaBika6
    Szerzői jogok miatt nem nézhető! Ugyan olyan, mint nekem volt...
  • lala42
    Te ezt letiltotta valaki
  • pontijonny

• pontijonny
    Már hogyne lehetne. Összeálltok mint a g.cis bugyi és azt csináltok amit akartok.
    Ha sokat repülsz valakivel és persze egyre tapasztaltabb leszel akkor egy idő után már tudni fogod mikor mit csinál a másik,már messziről megmondja az ember pusztán abból,hogy hogy repül az a gép,hogy ki vezeti. Mondjuk ezt nem mostanában fogod megtapasztalni:)
    Egy jó géppár az kb legyőzhetetlen.
    Na de ez egy másik fejezet már ,mire te ezt jól fogod csinálni még igencsak sok víz lecsordogál a dunán:)
  • croatianus
    Azért szerintem aludjál még rá egy párat. (Vagyis olvass el annyi tesztet róla, amennyit csak tudsz.)
  • croatianus
    Illetve egy frászt az ASUS újítása, azok nem csinyának panelt. Az LG-é.
  • Valka78
    Eldőlt
  • croatianus
    Az AH-iPS az ASUS-nak valami újítása az IPS ócsítására. Most ezen megy a meccs. Mindegyik gyártó próbál valamit kifundálni erre, és ad neki valami nevet .Van pl. E-IPS, de van e-IPS ! is (Economy?, Enhanced?) az az LG-nek valami kavarása. Meg PLS, az meg a Samsungé.
    De egyébként nesze, bogozgassad.
    A VA-t körülírtam már az imént.
    Az meg nem így van, hogy ez vagy az a panel flicker free, azt punktum. Mégegyszer mondom: minden egyes monitortípusnál utána kell nézni vagy le kell tesztelni, tök mindegy ki a gyártó, vagy milyen panel!
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.04. 23:07:18
  • croatianus
    Ja, megvan: a Q- nak van display portja is. Na bumm. Mondjuk kétezret megér a fícsör.
  • sakkay
    Dehogynem. Főleg ha lebeszélik páran. Te most amúgy mit is repülsz? Bost?
  • Valka78
    Ja, tök izgi kb 2 percig, aztán mindenki megy szanaszét.
  • Valka78
    Melyik jobb, az AH-IPS, vagy a vividpixel-es VA panel? Mind a kettő flicker free.
  • croatianus
    Hát 27"-os IPS-t száz alatt nem nagyon találsz mást.
    Egyébként én azt ajánlom, ennél az Oázisnál nézelődj. Elég korrekt üzlet szinte csak monitorra ráállva, és nagyon gagyit eleve nem is árulnak.
    Természetesen általában a legjobb árakkal. Amit linkeltél, az is ócsóbb náluk (1288ft-al)
    Egyébként ezek az érdekes kérdések, hogy mi a különbség itt is a H meg a Q között ami 2000ft árkülönbséget okoz.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.04. 22:37:45
  • RepeszElek
    Ez eddig a legnehezebb játék amivel találkoztam... ez már nem is játék komoly munka van benne. Ahol dolgozom ott vannak sokkal könnyebb feladatok:)
    Összegezve a mai nap tanulságát:
    -magassági előny nagyon fontos!
    Nem szabad elveszteni a fejemet és utána fordulni inkább megtartom a magasságom és az energiámat s figyelem merre megy és lecsapok mint a sas!
    A háborúban kötelékben repültek a vadászok. A németeknél gyakori volt a Rotte formáció de sok más is melyek általában bombázóknak vagy felderítőgépnek adtak vadász kíséretet.
    Ebben a játékban értelemszerűen ilyen rendezett életszerű online akciókra ne is számítsak mi?
    Pedig nagyon izgi lenne egy vadászokkal védett bombázókötelékre támadni:)
  • Valka78
    Ilyesmi árban vannak pedig. hasonló
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.04. 22:18:01
  • croatianus
    Ezt esetleg érdemes lenyomozni, de valahogy nemstimmelősen ócsó.
    Egyébként az előbb még a 29"-os 2560x1080-assal egyezkedtél, ami szerintem területre kisebb.
    Ez egyébként az parasztvakításnak kitűntetést érdemlő példája, ahogy a divatba hozott egyre szélesebb arányú monitoroknak konzekvensen az átlóméretét virítják, mert ugyebár, ugyanazon átlóval minél szélesebb annál kisebb a területe. A szélesség és magasság adatokra meg úgy kell vadászni.
  • pontijonny
    No és utolsó intelem Repesz kollegának.És ezt vésse jól az eszébe.