IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #82230 Csinálhatsz is magadnak. Én cirka 2500 Ft-ból megoldottam, az is csak a webcam ára volt, a többit itthon kukáztam össze a fiókok mélyéről. Ha van pár régi távirányítód, kiszedheted belőlük az infra ledeket - 3 db kell - és felrakod egy baseball sapkára, vagy valami napellenzős fejpántra. Kell még elé egy 150 ohmos (én 300-ast tettem) ellenállás és a pc tápjára rá lehet kötni. Még a zsinórját is egy rossz egér "farkából" csináltam
.
Szoftvernek a facetracknoirt ajánlom, a freetrack nálam nagyon gyengén szerepelt. Kamerának valami olcsó vacakot, amiből könnyű kivenni az ir filtert. 640x480 és 30 fps bőven elég.
Webcam
Egy rossz flopylemezből kivágsz egy darabot és berakod a lencse elé.
A beállításokkal én majdnem egy hétig vacakoltam, de megérte. Teljesen jól működik és nem 53K volt, hanem csak 2,5.