IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #82220 A fékszárnyat leszálláskor ütközésig ki kell nyitni! 
Harc közben, tudtommal, valóságban nem használták, bár - és most eléggé konszenzusos alapelveknek mondok ellent - nekem úgy rémlik, hogy talán Hannig-tól olvastam, hogy egyes ászok kedvelték a "lassúzást", és olyankor talán használták. Bár az biztos, hogy pont a keleti fronton kifejezetten tiltotta a szabályzat a "kutyaharcot", először 3000, majd 5000 m alatt.
Amúgy, ha kimondottan az a célod, hogy elkoptasd az energiádat (
) ahhoz nem kell, mert a CloD-ban elég jól le van modellezve a belépőélen lévő rugós lap (mittommi a neve), úgyhogy emiatt nagy sebességről is élesebben fordulsz mint egy Hurri ...az első fordulóban, aztán jön a baj.
Összességében, mivel sokkal részletesebb a repmodell, több apró tényező van, amit ha ismersz, ki tudod használni. De ezeket ki kell tapasztalni.
Úgyhogy szerintem legjobb, ha szépen bemész ATAG-ra, azt majd megszokod.