IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #82210 Na ne legyen mán megint vihar a biliben!
(Bár elhangzott, hogy fontos a megfelelően fejlett önérzet
)
Egyébként nekem se esett le eddig, hogy ezt hívják jojónak, annak ellenére, hogy rengeteg ilyen tanábrát végignéztem a különböző manőverekről.
Ettől függetlenül magátólértetődően használom, és úgy ahogy írtátok meg mutattátok (bár van még mit csiszolnom rajta
).
Azért, azt az egészhez hozzátenném - hátha nem leszek megkövezve érte - ,hogy valójában a különböző néven nevezhető manővereknek az igencsak kreatív kombinálására van szükség. Az ollózás például önmagában a legritkább esetben fordul elő,megfelelő ellenfél esetén mindig belekeveredik egy kis jojó, egy kis palástorsó, és már meg is kapjuk az ún. rolling scissor-t (t...m tudja, hogy mi a magyar neve), amit én speciel különösen élvezetesnek, igazi adrenalin bombának tartok, hiszen olyankor már tényleg minden apró mozdulat élet-halál kérdése. Ugyanolyan természetesen lesz ebből időnként deffenzív spirál, de a hozzáértők nyilván még hosszasan tudnák folytatni a sort.
A lényeg, hogy el kell jutni oda, hogy ezeket már szinte ösztönösen, intuitívan használja az ember néha még saját magát is meglepve. Semmi esetre sem fogalmilag gondolkozva, hogy most egy ilyen manőver, aztán egy olyan...
Ez amúgy minden harcművészet lényege tudtommal, ezért fontos a napi szintű gyakorlás mindegyikben, hogy a különböző jól kitalált mozdulatok rendszere gyakorlatilag gondolkodás nélkül, ösztönszinten álljon rendelkezésre éles helyzetben.
És ezt valóban nem lehet tablettában bevenni, sok munka, és idő kell hozzá. Ja, és veleszületett érzék sem árt.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.07. 14:17:02