IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    DE nyersz vele helyzeti azaz magassági energiát előnyt. Azt mindig tudod sebességre váltani.Követni meg spec akár 3 gépet is tudok ,nem ,hogy egyet:) akármit is csinájon.
    Félre ne értsd nem okítani akarlak,de azért igen sok év tapasztalattal mondom,hogy főleg egy messzerrel lazán kidolgozok pár száz méter magassági többletet ,főleg ha ő síkba kanyarog közben ,akár csak egyet is. Onnan meg már megint csak én vagyok nyerő helyzetben.
    De mindenkinek megvan vagy kialakul a stílusa,kár ebbe belemenni,meg osztanunk egymásnak az észt.Pogi pl szeret a porban forggolódni,mégis eredményes nem is kicsit.

A lényeg úgy is az,hogy mindenellenség leessen,hogy ezt ki hogy oldja meg az mindegy:)
    Engem az utólsó években légi harcban nem is nagyon lőttek le már,néha megfüstölt valaki .Viszont kényesen ügyeltem mindig ,hogy csakis előnyös helyzetből kezdjem a harcot,ha kellett rászántam még 5-10 percet a helyezkedésre még akkor is ha szintben láttam az ellent.
    Persze akadtak olyan szituk amikor nem volt mit tenni és kellett tekerni a botot ,de erre van az 1vs1 gyakorlás,hogy ott se legyen az ember letolt gatyával.
    És mindezek mellett azért megvóltak a győzelmek is ,jelzem pl az atagon ha bement sok magyar akkor az első helyeken a staton mindig ők voltak.