IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    2560x1080-as???
    Az meg miféle? Legalább ívelt? Mer' különben a két szélét nem is látod.
    Full hádé az mán smafu? (tényleg, az annál nagyobb felbontásút azt full-full hd-nak hívják?)
    1920x1080-at az R9 270 simán viszi, főleg ha rendes procim is lenne hozzá. Clod, ha nem városok felett vagyok (ahol a procit megeszik a házikók),50-60 fps stabilan. És csak olyanok vannak lejjebb véve, amik a procinak számítanak valamit, szóval séderek meg ilyesmik maxon. Fehér vonalak egyébként csak zúmolva vannak! És akkora felbontás mondjuk 24"-ban bőven elég szerintem, még akár élsimítás nélkül is.
    7770-es nem tudom, hogy viszonyul ehhez, de az R9 270-es az a 7870-esnek a kicsit megturbózott változata (R9 270x pedig klasszikus parasztvakítás, mert csak egy húzott x nélküli). Ezeknél énszerintem csak akkor kell jobb, ha több monitort akarsz hajtani, vagy ha ilyen 4K-sat (annak se tudom mi értelme 40" alatt).