IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #82054 Óvatos - megfontolt - okos - sunyi - és nagyon g*ci... ezek a legfontosabbak.
Én nem repkedtem online warokon, viszont nagyon sokat komolyabb dogszervereken (Il-2 '46)
Ajánlanám ezt a programot én is, az alapok elsajátításához.
Néhány szempont:
Ha a Tengely oldalon repülsz ( a japó gépek kivételével) a fordulózást felejtsd el.
Eleve a játékot úgy írták meg, hogy kihangsúlyozzák a Szövi-Tengely vadászok közti koncepció-eltérést (hogy bonyolítsuk, a késői amcsi gépek inkább a Tengely gépek harcmodorára valók)
Soha ne a fronthoz legközelebbi reptérre települj, a nemeslelkű vörcsik szívesen vulcsolnak a felszálló gépekre (akkor legalább utolérik őket...)
Minden kontakt ellenséges, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.
Mindig emelkedj, amikor csak lehet (Egyszer Valkával egy olasz mapon hallottuk, hogy komoly légiharc van. 9-10k-n mentünk be, és semmit sem láttunk... amíg fel nem néztünk, és akkor is csak kondenzeket láttunk...)
A vörcsik úgyis lusták 3-4k fölé menni. (Kivéve P-47, P-51, na azok kemény ellenfelek nagy magasságban)
Csak gyanútlan gépre csapj rá magassági fölényből, egy rácsapás, nem több. Vagy leesik, vagy nem. Mindegy. Lesz másik lehetőség.
Ha nem vagy biztos a győzelmedben, lépj le. Szégyen a futás, de baxxa meg az anyját, aki kerget... (Ilyenkor, ha lehet, húzd be magad után a saját légvédelem tüzébe, vagy baráti gépek felé menekülj. Segíteni fognak, márcsak a potya kill miatt is.)
Ha a célpont észrevesz és kifordul, ne kövesd! Ha utánafordulsz, elkopik az energiád, és máris egy fordulóharcban találod magad, arra alkalmatlan gépben. Borítékoltan trófea leszel...
Tanulj meg nagyon meredeken beesni a reptérre, és röviden, de biztonságosan letenni a gépet. Valamint keresztül-kasul felszállni, nagyon röviden. Ilyenkor mindig a fronttól távolodva gyűjts magasságot!
G*ci taktika, de nekem az volt a kedvencem, amikor a 6-7k-n léptem át a frontvonalat (távol a repterektől) és a leghátsó vörös reptér mögött "elbújtam" a Napban. Aztán a felszálló gépek után eredtem, és lelövöldöztem őket (persze nem a felszállás után 10mp-cel), valamint a harcból visszaérkező, lőszer és benzin nélküli gépekre is vadásztam.
Genyó dolog? Az. A Shitek repmodellje is genyó dolog...
Hirtelen ennyi, ha valami nem világos: kérdezz!