IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Ma egész nap a repülés elméletéről olvasgattam a mobilon úgy ahogy tanácsoltátok meló közben mikor az időm engedte.Szerencsére a neten van bőven információ.
    Kolléga meg is kérdezte mit olvasol állandóan? Mondtam: Repülni tanulok :D
    Találtam olyan irományt miszerint a hátsó farokfutómű feladata hogy a csűrőlapokkal együtt forduljon az ilyen típusú gépeknél mint a bf 109 is, de nekem ez a játékban még nem jött össze nagyon hiába csűröm csavarom:) Viszont mivel láttam hogy másnak sikerül ezért tudom hogy van remény csak gyakorolni és gyakorolni! :) Kár hogy nincs időm rá mert sok a melo de előbb utóbb menni menni fognak a dolgok viszont egy jó darabig eltart majd míg érdemben hozzá tudok szólni bármilyen témátokhoz itt.
    Addig meghúzom magam :)
    Tökjó hogy ilyen rendesek vagytok sokan ha idegen az illető akkor a kisujjukat sem mozgatják....Sajnos ez kezd egyre több Magyar szokása lenni..na de ez egy más téma.
    Elolvastam minden tanácsot és megnéztem mindent amit küldtetek úgy hogy ezzel egy darabig most elvagyok és csendben készülök hogy egy új félelmetes vadász felbukkanhasson a neten :D
    Ha baj van majd sikítok! :)
    Köszi még egyszer!