IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Na testvírem.
    Erre rá fogsz menni asszem.
    Nem egy ár perces gyorstalpaló ez.
    Mindenekelőtt kéne némi elméleti ismeret,ezt komolyan mondom,hisz amiket leírtál azaz pár dolog azonnal érthető lenne ha ezzel rendelkeznél.
    Mielőtt nagyon belemélyednénk javallom ,hogy akik aktívan játszanak még azokkal próbálj megbeszélni egy TS konzultációt,úgy azért hamarabb fog sikerrel végződni ez a kaland.
    Kezdjük a joy al. Xar! és nincs de meg hátha ,ez egy xar.
    Minek külső kamera? kabintetőt hátrahúzod,vagy félrehajtod (éppen melyiknek milyen) és kihajolsz.Mindent látsz.
    Kapcsolódóan ,kéne neked valami fejkövető kütyü,úgy mint Track IR vagy a házilagos megoldása. Mert amúgy e nélkül lelőnek.Meg avval is mondjuk ,de ez majd elmúlik.
    Mi is volt még? Ja . Ha nincs légcsavar szél megfelelő erősséggel akkor hiába téríted ki az oldalkormányt mert nincs amibe" belekapaszkodjon" így hatástalan.
    Akkor bár nem tudom,hogy a bos ban a bombereknek manuálisan kele e állítani a légcsavar szöget de ha nem húz a gép tele gáznál ,két dolog lehet Vagy fékezel bvalamiért ,vagy nics optimálisra állítva a légcsavar szög . Ezt majd megmondják a többiek.
    Akkor ott van a felszállásnál a csavaró áteső dolog.Egy gépnek van egy felszálló sebessége ugye. Eleve a légcsavar tekeri a gépet .ezt az oldalkormány belépésével korrigálja az ember ,de ha nincs meg a megfelelő sebesség ,jellemzően azért 200km 6 /h fölött akkor visszapottyansz.
    Na most elfáradtam ,majd a többiek is segítenek.
    Nézz videókat a tecsöveden.Tán nekem is van BOS ról ,meg van Fóka felszállás DCS ből ami egy kicsiit más ,de a lényeg asszem látszik.

És ez ugyan légiharc a bos al,de nézegethetsz még a nevemnél van sok videó.