IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is meg a P-47 is ha jól tudom de utánna nézek!

LeonSilver
Me' mi van?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
DCS-ben nem a P-40-es lesz?
Her Laca
hu bammeg. Olvassatok pumákok fórumot. Tom friss hírekkel a BOS ról.
Úgy érzem kezd szepegni a valaguk,ahogy kiveszem a szavakból.
Vesszen a 3*7!<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
konkrétan asszem ugyan az a moci van bennük. de utána kell néznem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A DCS-ben megcsinálják, kiváncsi leszek rá, biztos nagyon állat!
Bár nekem a csillagmotorosok közül a Corsair jön be!

P-47

"...Újdonságként hatott, hogy a pilótafülke már légkondicionált volt, valamint a fegyverkamrát fűteni lehetett, elkerülendő a fegyverek befagyását..."

Azért azt vegyük figyelem, hogy mind ezt 1943-ban követték el és azért ez nem volt egy átlagos komfortfokozat még csak repülőgépek esetébe sem.

"...A lehetséges megrendelőkről szólva Sorost, a Bilderberg-csoport tagjait,..."

Hm, mint ha ezeket a neveket már olvastam volna magyar nyelvű szövegkörnyezetbe. <#fejvakaras>
A szabályozható fűtés nem egyenlő avval, hogy vagy megsül a pilóta, vagy pedig megfagy. Gondolom feltűnt azért, hogy eléggé be voltak öltözve a népek, mert azért kemény mínuszok döngettek ott 8-10.000 m magasságban.

Már kezdem megszokni, hogy minden új regelt engem talál meg először, de nem zavar különösebben, a cégnél van 100 emberem, engem már nem lehet meglepni semmivel. 😊)
LeonSilver
Valamelyik kibanolt acc új regje

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Te ki vagy bobek? Tán köszönjél ha már első alkalommal benézel,aztán meg nem ilyen stílusban kéne Vizsla barátunkhoz intézni a mondandódat amiben lássuk be van is valami. .
Ne haragudj ,hogy ezt megjegyeztem,de mostanában az új arcok nál úgy látszik ez a stílus dívik,mi meg vének vagyunk és nem ezt szoktuk meg itt.
Amúgy szívesen meghallgatjuk a véleményed bármiről.Isten hozott!

biztosan hatalmas mérnöki bravúr volt fűtést rakni a pilótafülkébe,másfél méterrel egy 18 hegeres, 2500 lóerős motor mögé <#eljen>
Úgy-úgy... anno a magyar mentalitás topikban belefutottunk párba... 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Van olyan is, aki meggyőződéses, vak hitből csinálja ingyen.
Van olyan aki csak a pénzért és van olyan is aki meggyőződéses, vak hitből + pénzért. Na a legutóbbi a leggusztustalanabb kategória. <#levele>
Értem sajnos... 😊)

www.smart-bus.hu

L Viper
Olyan ez, mint neten a bértrollok, ha érted mire/kikre gondolok <#ijedt>

www.smart-bus.hu

Én e ? Hát mit te gondolsz rólam ? Ha nem lennék fáradt, most jól megsértődnék ! Még ilyet feltételezni rólam ? <#wow1> 😊)
Her Laca
Ne politizálj😊))
Amúgy lexarom mi van németeknél.Itt mi van az érdekel.Jelzem itt is van TV re valami adó vagy mi.

Egy Németországba szakadt hazánkfia írta egy kommentben :

"...Internetadó itt ugyan nincsen, de van tv adó, amit akkor is kell fizetni, ha nincs tv-m, de van internetem... "
Willenbrock
Just flight spitfire vs fóka a cfs3-ban:

Ez sem rossz.

Her Laca
Juj😊 El kell mesélnem.
Ugye van nekem az egyik angelus beretvám aminek a dobozát is helyreállítottam.Csakhogy a dobozban annó két borotva volt.Egy készlet.
Na minap kiderült ,hogy van egy srác akinek megvan a másik darab,és ma odaadta (jelzem ramaty állapotban van,de már szebb mert tisztogattam) ,hogy ha már megvan az egyik akkor legyen meg a párja😊 Mondjuk a srác nem normális van vagy 100 beretválya ,de abból 90 az felújítandó.
Kérdezem miért nem csinálja meg őket ,mert így csak vannak sokan de mi hasznuk.Ő gyűjteni szereti.Mind 1 az a lényeg,hogy mostmár így teljes a szettem😊)Bár lesz mit vakarni róla mert nem kicsit rozsdás😊
Na ennek a párja.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.27. 21:38:21

<#alien> Tartaléknak veszem...meg aztán ez piros tűzgombos, ez a legutolsó széria-<#wow2>azt hiszem nem vagyok normális-ráadásul a mostanin alig van ugye eleve gomb, abból is 2 nem nagyon műkszik. De most már lassan megvan egy fél g 940 használtan<#nevetes1>.

Her Laca
Vedd meg.USB kábelt 2 perc kicserélni ha nem lenne jó ,1 perc kiszedni a műanyagot.
Mondjuk nem tudom minek neked,tán gyűjtöd a retro joy okat? Már hányat vettél?Persze én beszélek a borotváimmal😊)

Her Laca
ÉNNN? Ne viccelj már.Én mindenkit csak biztatni tudok,hogy azonnal vegye meg ezt a gyöngyszemet.
Különben leírtam annó és most is tartom ehhez magam.
Ha magába nézem akkor jó.Jó a kabin ,jó a repülés érzete.Magával ragad.Mondjuk engem kb 5 percig.
A felhők parádésak.
A táj sivár de milyen legyen végül is.
A rep modell fos. A sérülések egysíkúak,de legyenek jók mert Sakkay szerint azok.A lövedékek borzalmasak. Mindenki Ász lesz ha kipróbálja mert 1 lövés egy gép,égnek mint a kalapgyár. Ha mellé lősz akkor is😊
Én megvenném a helyetekben😊

Laca privát...mit szólsz?

Mondjuk most azért elgondolkodtattál, hogy vagy nézzük úgy a Bos érdekében kifejtett marketingtevékenységedet, hogy spóroltál 20.000 Ft.ot az antibossal, vagy megfosztottál minket egy jó repülős szimtől ? 😊)
Her Laca
Szóltam neki ,hogy most megmutathassa,de aszonta még nincs kész😊 Gyanítom én már csak így halok meg,hogy Miki gyerek sose lő le az égről😊

LeonSilver
Asszem tankozik. Vagy nem.

Mijkivel volt valami kihívás dolog, vagy párbaj féle, az meg volt már ?

Mondjuk mióta megkapta jogsit, tele vannak a hírek autós balesetekkel, de gondolom, hogy nincs köze ahhoz, hogy őt is rég látni errefelé. 😊)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 20:42:08
Her Laca
Biztosan😊 Vagyis gondolom.Én csak félévente egyszer felmegyek mostanság ATAG ra oszt megnézem ,hogy hol tart a feltörekvő ifjúság.
Konstatálom,hogy még mindig qrva ügyes vagyok és ezzel elvagyok megint fél évig.

Her Laca
Nono😊 Tomnak is 😊 mármint megjegyzése😊) Ebbe ne kezdjünk bele aszondom mert nem jössz ki belőle jól😊)
Mint már mondottam ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos azaz bos lesz belőle😊))
Ne védd a védhetetlent. Elkapkodták ennyi.Most m,hogy olyanok is kipróbálják aki k értik is mi miért van ne félj jönnek szépen sorra a hírek.
Eddig csak a lelkes amatőrök tapsikoltak hozzá,én úgy látom😊

Nana, azért utána volt hozzáfűzni valóm . Nem ugyanaz...attól még Tom nagyon szépen repülte-még ha ugye így sem sokkal lett reálisabb a BOS német fm-je.

Zpogi
Köszönöm szépen <#awink><#worship>

@Laca: Ez qrvajó<#nevetes1>

Her Laca
Nononono!!!!😊
Tom megcsinálta vele ,javallom a pumákok fórumát nézd meg. Azért az évek meg a rutin tudod😊))

Beszarás! Na ez edge grafikával<#wink>..
Szép volt a 3 pontos leszállás.

Keményen elkezdődött az agyalás a dcs fórumon, a mi-24-ről..bakker ha megcsinálnák!<#wow2> Kb akármilyen mappra rakják az ok! Meg akármelyik háborúba az elmúlt 40 évben.

Zpogi
Meg is osztom 😊

Egy kis kedvcsináló FSX-hez Z-142-vel

<#nevetes1>

Zpogi
Sztornó, menet közben Hd lett...

Zpogi
Urak, hogyan lehet feltölteni 36 perces videót Hd-ban a Youtube-ra, sehogy sem akar sikerülni.
Windows Moviemakerrel nem enged belépni a csatornámba, ha csak simán a Yt-re töltöm akkor meg nem Hd.

Sakkay a miénk, nem adjuk... Lacát viheted! 😄DD

www.smart-bus.hu

Kösszi Sakkay! Überfasza vagy. Tényleg veszek egy X52-t legalább. Gyere néha a Káró ász SG-re is.- Most nyilt.
Azt mi nem tudhassuk, hogy neki mire van ingerenciája, lehet, hogy még arra is...😊)
LeonSilver
Csak rajta kívül repül bárki is... szép is lenne, ha valaki a Lacán belülről repülne 😉

Laca, rajtad kívül szerinted repül még itt valaki ? 😊)
Mi bízunk benned, a szkeptikusokat pedig meg fogjuk győzni, nem tudom, hogy hogyan, de meg fogjuk, kitartás ! 😊)
http://youtu.be/mP9BYGNcYQ4

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 17:35:25