IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Úgy érzem kezd szepegni a valaguk,ahogy kiveszem a szavakból.
Vesszen a 3*7!<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bár nekem a csillagmotorosok közül a Corsair jön be!
"...Újdonságként hatott, hogy a pilótafülke már légkondicionált volt, valamint a fegyverkamrát fűteni lehetett, elkerülendő a fegyverek befagyását..."
Azért azt vegyük figyelem, hogy mind ezt 1943-ban követték el és azért ez nem volt egy átlagos komfortfokozat még csak repülőgépek esetébe sem.
Hm, mint ha ezeket a neveket már olvastam volna magyar nyelvű szövegkörnyezetbe. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Már kezdem megszokni, hogy minden új regelt engem talál meg először, de nem zavar különösebben, a cégnél van 100 emberem, engem már nem lehet meglepni semmivel. 😊)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ne haragudj ,hogy ezt megjegyeztem,de mostanában az új arcok nál úgy látszik ez a stílus dívik,mi meg vének vagyunk és nem ezt szoktuk meg itt.
Amúgy szívesen meghallgatjuk a véleményed bármiről.Isten hozott!
www.smart-bus.hu
Van olyan aki csak a pénzért és van olyan is aki meggyőződéses, vak hitből + pénzért. Na a legutóbbi a leggusztustalanabb kategória. <#levele>#levele>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy lexarom mi van németeknél.Itt mi van az érdekel.Jelzem itt is van TV re valami adó vagy mi.
"...Internetadó itt ugyan nincsen, de van tv adó, amit akkor is kell fizetni, ha nincs tv-m, de van internetem... "
Ugye van nekem az egyik angelus beretvám aminek a dobozát is helyreállítottam.Csakhogy a dobozban annó két borotva volt.Egy készlet.
Na minap kiderült ,hogy van egy srác akinek megvan a másik darab,és ma odaadta (jelzem ramaty állapotban van,de már szebb mert tisztogattam) ,hogy ha már megvan az egyik akkor legyen meg a párja😊 Mondjuk a srác nem normális van vagy 100 beretválya ,de abból 90 az felújítandó.
Kérdezem miért nem csinálja meg őket ,mert így csak vannak sokan de mi hasznuk.Ő gyűjteni szereti.Mind 1 az a lényeg,hogy mostmár így teljes a szettem😊)Bár lesz mit vakarni róla mert nem kicsit rozsdás😊
Na ennek a párja.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.27. 21:38:21
Mondjuk nem tudom minek neked,tán gyűjtöd a retro joy okat? Már hányat vettél?Persze én beszélek a borotváimmal😊)
Különben leírtam annó és most is tartom ehhez magam.
Ha magába nézem akkor jó.Jó a kabin ,jó a repülés érzete.Magával ragad.Mondjuk engem kb 5 percig.
A felhők parádésak.
A táj sivár de milyen legyen végül is.
A rep modell fos. A sérülések egysíkúak,de legyenek jók mert Sakkay szerint azok.A lövedékek borzalmasak. Mindenki Ász lesz ha kipróbálja mert 1 lövés egy gép,égnek mint a kalapgyár. Ha mellé lősz akkor is😊
Én megvenném a helyetekben😊
Mondjuk mióta megkapta jogsit, tele vannak a hírek autós balesetekkel, de gondolom, hogy nincs köze ahhoz, hogy őt is rég látni errefelé. 😊)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 20:42:08
Konstatálom,hogy még mindig qrva ügyes vagyok és ezzel elvagyok megint fél évig.
Mint már mondottam ha a szart sokáig paskoljuk előbb utóbb fos azaz bos lesz belőle😊))
Ne védd a védhetetlent. Elkapkodták ennyi.Most m,hogy olyanok is kipróbálják aki k értik is mi miért van ne félj jönnek szépen sorra a hírek.
Eddig csak a lelkes amatőrök tapsikoltak hozzá,én úgy látom😊
Tom megcsinálta vele ,javallom a pumákok fórumát nézd meg. Azért az évek meg a rutin tudod😊))

Szép volt a 3 pontos leszállás.
Windows Moviemakerrel nem enged belépni a csatornámba, ha csak simán a Yt-re töltöm akkor meg nem Hd.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.27. 17:35:25